20 Dakika dizisi hangi gün yayınlanmalı?

Sizce hangi gün yayınlanmalı?

• Çarşamba

Oy: 0 0.0%
  • Cumartesi

• Pazar

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
starın perşembe tutunması çok çok zor

Perşembe olsun, İntikamı geçer kesin.

Son düzenleme:
Sali da olabilir aslinda, zaten güçsüz o gün..

Cuma günü Tubanın günleri olmuştur hep o yüzden bu dizide %80 cuma günü olur

salı günü büyük ihtimal olmaz ocaktan sonra şampionlar liği finalkeri olacak salıda star salıyı doldurdu sayılır.. ama dila hanımda starda tek tutan işlerden biri şimdilik (işler güçleri saymasak)al yazmalımda biliyoruz filim uyarlamları bir yerde tıkanıyor ocaga kadar dila hanım tıkanmazsa star salıyı tekrar düşünebilir aöa salı günü çok güçlü diziler var foxta bile dizi var salı o kadar yani
))))))

- - - Ekleme - - -

Pazartesi ya da Cuma

pazartesi ay yapımın karadayı dizisi var olmaz

Cuma günü olur bence.
Salı
tlılar
Perşembe
ila Hanım
Cuma:20 Dakika

Vadi Perşembe Dilayı yer bitirir ama bence her türlü yinede 3-4 reyting alır.Buda Star'a yeter perşembe.
Atlılar inşallah tutar ve ben tutacagını düşünüyorum.
Cuma 20 Dakika bence Star'a günü zirvede tamamlatır.

Perşembe gününe koyacaklarını düşünmüyorum. Perşembe başlatırlarsa dizi -10 puanla başlar.

Geriye Salı ve Cuma kalıyor.

Cuma günü zirveyi zorlar, hatta zirvede bile yer alabilir, Salı günü de ilk 5'e girer. Bu durumda en uygun gün Cuma bence.

Sali diyorum.Sali en uygun gün.Kerem Deren sali Uçurum'u yaptı.Neden Tuğba'nın aldiği yapımlarin gününe göre seciyorsunuz? Cuma bi ton dizi var.En yuksek dizi totalda 7 ab 9 aliyorlar.Dila ve Emir'i saymıyorum bile.En uygun gün Sali olcaktir.
Perşembe günü olursa işte ozaman esas Beren vs Tuğba olcaktir.

20dk kaç bölüm sürecek? 20miydi?

Açık ara cuma denmiş ama bence salı olacak. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta günü belli olur.

Cuma olacak dila hanımı perşembe yada salıya kaydırırlar

salı olursa diziyi harcalar.. o yüzden cuma olması daha mantıklı.

Starin acilen kendi dizisini tutturmasi lazim simdiye kadar hep hazira kondu tek yaptigi is dila hanim ve isler gucler onlar da idare ederler kanalin kendi yaptigi 1.lige oynayan dizisi yok

Yahu bir sakin. Bunu herkese anlatmak zorunda mıyım...

Doğuş grubu ilk defa böyle bir reyting kanalının başına geçti. Daha 1 yıl oldu. Yavaş yavaş olur bu işler. Hata yapa yapa doğruyu öğrenecekler...

Başlarda daha beterlerdi. İlk yaptırdıkları diziler 1-2 reyting alıyordu hatırlasanıza. En azından yazda ve bu sezonda yavaş yavaş 4-5 reyting almaya başladı Star'ın yapımları.

Son düzenleme:
hazıra konuyomuş adamlar parasını veriyo alıyo hakkıdır beleşten almıyo ya o reytingleri acun a dünyanın parasını verdiler ama maçların yerini doldurması lazım fb bu perşembe son maçını oynuyo 2 ay yok sonra elenir zaten bizim de bi daha ki tur ne zaman olur belli değil

%100 salı, şu an salı en boş gün, Dila Hanım cuma günü çok kötü değil, eğer onu başka güne atarsa Dila'yı ve dolayısıyla bir gününü kaybeder Star...

Star akıllı kanal, salı olmazsa benim adım endgame değil.