20 Dakika Dizisi İçin Usta Bir İsim Daha Gündemde

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
2617_4.jpg

Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrolünde olduğu 20 Dakika dizisinin çekimleri başladı.Aralık ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin oyuncu kadrosuda tamamlanmak üzere son olarak Fırat Çelik'in dahil olduğu diziye şimdide Aşk-ı Memnu'nun Adnan Bey'i Selçuk Yöntem'in katılacağı konuşuluyor.En son Uçurum dizisinde yer alan usta aktör teklifi kabul ederse dizide acımasız gözü kara Savcı rolünü üstlenecek

Son düzenleme:
Selçuk Yöntem'de katılırsa tam süper olur.Kötü savcı rolünüde çok iyi canlandırır :)

Selçuk Yöntem'de katılırsa tam süper olur.Kötü savcı rolünüde çok iyi canlandırır :)

süper olur süper..

umarım senarist ve yönetmende kaliteli olur çünkü yağ var un var şeker var bunları harmanlayacak bir usta lazım yoksa yurtttan sesler korosuna döner :))

süper olur süper..

umarım senarist ve yönetmende kaliteli olur çünkü yağ var un var şeker var bunları harmanlayacak bir usta lazım yoksa yurtttan sesler korosuna döner :))

Katılıyorum senaristllerden yana şüphem yok ama yönetmen konusunda bazı soru işaretlerim var ilk dizisi olacakmış. inş. güzel bir iş çıkarır :)

- - - Ekleme - - -

Çok iyi olur ama zor bence. :)

Neden zor olsun ki Selçuk Yöntem daha önce Ay Yapım'la çalıştı bence olabilir

Selçuk Yöntem sevdiğim ve başarılı bulduğum bir oyuncu. Diziye katılması, diziye olan ilgiyi arttırır ve ben Selçuk Yöntem'in diziye katılması halinde bu rolün üstesinden geleceğine eminim. :)

Zor olur dedim çünkü dizi için zaten pek çok kişi katıldı ve Selçuk Yöntem katılırsa başrollerde olmayacak gibi. Daha ön planda olduğu bir dizi seçer bence. Ayrıca bu diziye yeterince ünlü kişi katıldı daha fazla ağır top geleceğini sanmıyorum yoksa maliyetler artacak iyice. :)

Dizinin fragmanlarını beğendim Selçuk Yöntem de gelirse daha güzel olur dizi :D

aslan amca :D vadiye dönsün sesi döndü zaten :d

- - - Ekleme - - -

aslan amca :D vadiye dönsün sesi döndü zaten :d

diziyi izleyeceğim çok güzel olacak gibi salı veya perşembe olur , inşallah perşembe olur nedense biü var salı günü olursa izleyemem ama perşembe olursa çok iyi olur.

dizi cuma olmayacak ki dila var salı veya perşembe olacak

- - - Ekleme - - -

pazartesi kesin olmayacak nedense o ses türkiye totalde 8lerde abde 12lerde alıyo bundan iyisi olamaz.
salı olabilir
çarşamba zaten olmaz
perşembe olabilir büyük olasılıkla
cuma bence olamaz dila yükselmeye başladı bu hafta 5e yaklaştı
cumartesi ve pazarda acun var

boştaki tüm asları topladılar bakem nasıl olacak selçuk yöntemin yüzünün eskidiği gerçeğini unutmayalım. bu arada dizi çekimleri başlamadımı yahu bu ne taksit taksit oyuncu alıyorlar :))))))))