Kızdın mı? :S Ben yazdığımı yanlış anladığını düşünüp düzeltmek istemiştim valla kötü bi niyetim yoktu.
Mert Fırat'ın gerçek sesi burda var...Hiç değil.Kremdeki kız (Aslı) ilede bi dizisi vardi ordan berdir hep dublaj.Sanırım oda Fatmagül'deki sesiydi? Tam hatirlamıyorum... Roportaj için tıkla >>> Ay Büyürken Uyuyamam Setinden Röpörtaj Firat Çelik - YouTube
Bakın şuan filmi atv veriyor izleyin.Filmle aynı gitmişler sadece farklı olarak ölen kişinin ailesini eklemişler..Tuba'nın ben bu dizide yine eski rolleri gibi mıy mıy olacağini düşünüyorum.Çok buyuk askiyon beklemeyin Tuba'dan.Azıcık aksiyonunuda abartmayın derim...
Bunu zaten İlker Aksum'a daha fazla yer vererek Ayyapım gösterdi.Hatta siteye gidin bakın İlker Aksum fotograflarin tam ortasında Tuba 2.rol gibi...
Bugün gittiğim avmde her yerde reklamı vardı.
20 dakıka turkıyenın 1 starı var aga foto çeksene bıdahakıne
Ben bir daha gidene kadar dizi yayından kalkmış olur. 😛
Mert Frat demişimfatmagüldeki sesi çok iyiydi gerçek sesi o olsa hiçbir yerde dublaj yaptırmazlardı bence o da dublajdı
Mert Frat demişim
Fırat çelik dicektimAma anlaşilmiş ne demek istediğim
Kış Masalı diye Turkiye'de çektiği ilk diziydi(sanırım) Aslı'da oynuyordu....KIŞ MASALI.. - YouTube
Linkide yanliş vermişimkış masalını izlememiştim)
ikisindede fırat nehri geçiyor farketmez isim aynı sayılır)))
Linkide yanliş vermişimNoluyor bana
Linkide yanliş vermişimNoluyor bana
linki yeniledim
Bende izliyorum jenerik müziği sandım fotoğrafın değişmesini bekledim
O hangi video kibencede sende kabahat burda bizi nerelere götürdün oysa ben çok mazbut ve madut neydi ismi neyse öyle bir hayatım var))
bizi dinden imandan çıkarıyorsun))
- - - Ekleme - - -
pardon pardon o deminki videoydu))
soyunan kızlara gitmiştim yanlışlıkla))
linki yeniledimSarıklı marıklı adamı görünce heralde odur dedimAma Kış Masalı içinde Sezan Aksu şarkı yapmişti oda cok güzeldi...
- - - Ekleme - - -
O hangi video ki
Hangi konum bugun açtiğim fbaşliği değişen yeri değişen hatta içeriğini değiştirdiğim filmin konusuna mısenin konunda paylaştım ya videoyu forumdash konuyu bulamıyorum daha 20 dakika olmadı o konu nerde karıştı işler ??)
senin konunda paylaştım ya videoyu forumdash konuyu bulamıyorum daha 20 dakika olmadı o konu nerde karıştı işler ??)
Hangi konum bugun açtiğim fbaşliği değişen yeri değişen hatta içeriğini değiştirdiğim filmin konusuna mı( az biraz sitem edim)
yoo o konunun yerini değiştirttiler ya ondan sonraoraya bir kez uğradım kaybetmeyeyim diye)
çok gözden ırak yere atmış darksaal konuyu)
bir dahada oraya kadar çıkıp konuya bakmam yokuşta nefesim kesiliyor)))
Hitimi çaliyorlarUcra köşelere atttılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?