20 Dakika 6.Tanıtım Fragmanı

Tanıtım güzel. Bence dizi güzel olacak ama izlemeyeceğim.

Yine çok güzel ve etkileyici bir tanıtım olmuş,
İnşallah hakettiği oranı alır,
İlker aksumu bşta pek yakştırmasamda zaman geçtkçe yakştırmaya bşladm,oyunculuğna lafm yok zaten,
Tuba durdu durdu bomba bir işle geri döndü ,
Allah bozmasın
)

Mert Fırat'ın gerçek sesi burda var...Hiç değil.Kremdeki kız (Aslı) ilede bi dizisi vardi ordan berdir hep dublaj.Sanırım oda Fatmagül'deki sesiydi? Tam hatirlamıyorum... Roportaj için tıkla >>> Ay Büyürken Uyuyamam Setinden Röpörtaj Firat Çelik - YouTube

Bakın şuan filmi atv veriyor izleyin.Filmle aynı gitmişler sadece farklı olarak ölen kişinin ailesini eklemişler..Tuba'nın ben bu dizide yine eski rolleri gibi mıy mıy olacağini düşünüyorum.Çok buyuk askiyon beklemeyin Tuba'dan.Azıcık aksiyonunuda abartmayın derim...
Bunu zaten İlker Aksum'a daha fazla yer vererek Ayyapım gösterdi.Hatta siteye gidin bakın İlker Aksum fotograflarin tam ortasında Tuba 2.rol gibi...

fatmagüldeki sesi çok iyiydi gerçek sesi o olsa hiçbir yerde dublaj yaptırmazlardı bence o da dublajdı

fatmagüldeki sesi çok iyiydi gerçek sesi o olsa hiçbir yerde dublaj yaptırmazlardı bence o da dublajdı
Mert Frat demişim

Fırat çelik dicektim
Ama anlaşilmiş ne demek istediğim

Kış Masalı diye Turkiye'de çektiği ilk diziydi(sanırım) Aslı'da oynuyordu...
http://www.youtube.com/watch?v=wSLKrpm9-4g

Linkide yanliş vermişim
Noluyor bana

bencede sende kabahat burda bizi nerelere götürdün oysa ben çok mazbut ve madut neydi ismi neyse öyle bir hayatım var
))

bizi dinden imandan çıkarıyorsun
))

- - - Ekleme - - -

pardon pardon o deminki videoydu
))

soyunan kızlara gitmiştim yanlışlıkla
))

Bende izliyorum jenerik müziği sandım fotoğrafın değişmesini bekledim
linki yeniledim
Sarıklı marıklı adamı görünce heralde odur dedim
Ama Kış Masalı içinde Sezan Aksu şarkı yapmişti oda cok güzeldi...

- - - Ekleme - - -

O hangi video ki

linki yeniledim
Sarıklı marıklı adamı görünce heralde odur dedim
Ama Kış Masalı içinde Sezan Aksu şarkı yapmişti oda cok güzeldi...

- - - Ekleme - - -

O hangi video ki

senin konunda paylaştım ya videoyu forumdash konuyu bulamıyorum daha 20 dakika olmadı o konu nerde karıştı işler ??
)

senin konunda paylaştım ya videoyu forumdash konuyu bulamıyorum daha 20 dakika olmadı o konu nerde karıştı işler ??
)
Hangi konum bugun açtiğim fbaşliği değişen yeri değişen hatta içeriğini değiştirdiğim filmin konusuna mı
( az biraz sitem edim
)

Hangi konum bugun açtiğim fbaşliği değişen yeri değişen hatta içeriğini değiştirdiğim filmin konusuna mı
( az biraz sitem edim
)

yoo o konunun yerini değiştirttiler ya ondan sonraoraya bir kez uğradım kaybetmeyeyim diye
)

çok gözden ırak yere atmış darksaal konuyu
)

bir dahada oraya kadar çıkıp konuya bakmam yokuşta nefesim kesiliyor
)))

- - - Ekleme - - -

evet aynen sağol buğra
)

yer tespiti konusunda sıfırı tüketmişim
)

Hitimi çaliyorlar
Ucra köşelere atttılar