fragman güzelmiş
yalnız fragmanda hangi gün yayınlanacağıyla ilgili bilgi yok ..
Ay Yapım'ın 20 Dakika için açtığı youtube kanalından aldığım için sonunda tarih yok star tv'de yayınlanan tanıtımlarda tarih oluyor
Fragman yorumuma gelirsek öncelikle ön yargılı olmamak lazımmış bunu bir kez daha anladım İlker Aksum bu role cuk oturmuş ağladığı sahne çok gerçekçi olmuş aynı şekilde savcının karşısında diz çöküp karımı bağışlayın dediği sahneyide çok beğendim
Meleğin hapishanedeki endişeli yürüyüşü Süreyya'ya meraklı bakışları ve sondaki o çaresizçe ben burdan çıkamıycam demesi çok etkili olmuş
Son olarak görüntü yönetmeni farkını konuşturmuş sinema filmi gibi görüntüler aynı şekilde müzikleride çok beğendim
Vayy işte bu fragmanı beğendim. Şuana kadarki fragmanların en iyisi olmuş. Diğerleri kötüydü.
dediğime geldinmi sonunda
başta ne demiştim sen ilkere isyan ederken ilker bu rol için biçilmiş kaftan dedim ilker aksum türkiyenin en yetenekli 5 oyuncusundan birdir dedim ilker aksum oynadığı dizilere kalite getirir sırf ilker aksumun olması bile diziyi izlemek için yeterli sebep diğerleri çerez kalır)
Dikkat ettiniz mi;
Eski fragmanlarda Fırak Çelik'in sesi kendi sesiydi.
Ama bu fragmanda Farmagül'de seslendiren kişi seslendirmiş. Böyle daha iyi bence. Kendi sesi pek iyi değil.
fatmagüldeki kendi sesi değildi sanırım çünkü orda ses tonu yeterliydi cırtlamıyordu
bence o da buda dublaj
Fırat Çelik yeniden dublaj kullanmaya başlamış 5.tanıtımdaki kendi sesiydi burda yine fatmagüldeki sesi
Dizi başlamadan 1. bölümü yayınladırlar ha :rugby:
Evet ben de öyle demiştim. Fatmagül'de Fırat'ın dublajını yapan kişi 20 Dakika'da da yapacak.
Fırat'ın kendi sesi iyi değil zaten bence.
- - - Ekleme - - -
Heh ben de bunu anlatmaya çalışmıştım.
sen hep denileni demişsinde biz bişey demedikmi yani hepsini senmi dedin)
biz burda boşunamı tekrar yapıyoruz nede olsa sen hepsini demişsin lordly))
zaten kolaylık olsun diye hazır demilişini diyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?