20 Dakika İtalya'da Yayınlanacak

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,373
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl'dan sonra 20 Dakika dizisi de İtalya'ya satıldı.

Funwood medya isimli irket dizinin gösterim hakkını satın aldı.
Şirketin CEO'su Aldo Spognoli, Türk dizilerini yeni farkettiklerini söyleyerek şunları söyledi:

Uzun süre Türk dizilerini hafife aldık. Ancak şimdi büyük bir değişim olduğunu görüyoruz. Artık sadece aşk üçgenlerini işleyen diziler ve aile dizileri yapılmıyor. Daha entrikalı ilişkiler işleniyor. Bu da Avrupalıların zevkine daha uygun

awww.dizisponsorlari.com_img_content_programlar_20_dakika_dizisponsorlari.com_2.jpg

@Yakamoz-Asi @*Dream* @sokak sanati @Forumdash @OzaN @mrt-06 @Fks14 @denizz19

Ekli dosyalar

• awww.dizisponsorlari.com_img_content_programlar_20_dakika_dizisponsorlari.com_2.jpg
    awww.dizisponsorlari.com_img_content_programlar_20_dakika_dizisponsorlari.com_2.jpg
    25.7 KB · Hit: 2,249
Demek ki italyanlar entrikayi seviyor :F biz soguduk, onlar daha yeni basliyor :D

Bir bölümünü dahi baştan sona izlemedim bana sıkıcı geliyordu ama büyük başarı tebrikler. :) :)

gerçi ben de izlemedim ne gerek var 120 dk lik filmi varken 50 saatlik dizisini izlemeye :F
Emre bence sende Totalcisin hatta Star TV fanısın ama saklıyorsun yakında ortaya çıkaracağım. :A

Zaten çekimi filanda karanlıktı hiç bana göre bir iş değil. :(

Emre bence sende Totalcisin hatta Star TV fanısın ama saklıyorsun yakında ortaya çıkaracağım. :A

Zaten çekimi filanda karanlıktı hiç bana göre bir iş değil. :(
ne alaka lo starda 4 gün acun var yani 4 gün kesin izlemiyom :F bir my var bir de perşembe aramızda kalsın-intikam arası zaplama :F
biü-kvp-as-fatihharbiye-şt aman uzak dursun lale devrini bile bıraktım :F

ne alaka lo starda 4 gün acun var yani 4 gün kesin izlemiyom :F bir my var bir de perşembe aramızda kalsın-intikam arası zaplama :F
biü-kvp-as-fatihharbiye-şt aman uzak dursun lale devrini bile bıraktım :F
İyi iyi öyle bir kanal zaten benim için yok. :) :)

Total dizisinde olan entirikalar hangi AB dizisinde var bir söyle hele bir? :X Bkz : Unutma Beni. :X

PY - MY - AS - UB - KVP = Hepsi Total'i AB'sinden yüksek diziler izlediklerim yani. :X

İyi iyi öyle bir kanal zaten benim için yok. :) :)

Total dizisinde olan entirikalar hangi AB dizisinde var bir söyle hele bir? :X Bkz : Unutma Beni. :X

PY - MY - AS - UB - KVP = Hepsi Total'i AB'sinden yüksek diziler izlediklerim yani. :X
unutma beni fantastik bir dizi oldu artık :F entrikanın kralı aşkımemnu işte ab dizisi yaprak dökümü-öbgz-my :F

unutma beni fantastik bir dizi oldu artık :F entrikanın kralı aşkımemnu işte ab dizisi yaprak dökümü-öbgz-my :F
Hahaaha fantastik mi? :F :T:

Sen son bölümlere bak hele neler oluyor neler peh. :) :)

Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü kitap uyarlaması eli mahkum entirika onlar sayılmaz. :D :D MY zaten Total dizisi oldu. :D

ÖBGZ'de ne entirika olacak ki abartılı şeyler yoktu. :D

Entrika'nin "E"si bile yok aslinda ama :D Entrika istiyorsan Cennet Mahallesine bakacaksin :X
entrika tam olarak hile hurda demek değil plan kurmak maasında entrika bişeyi bozmak için yaparsan hile desise oluyorsadece

avrupaların haline üzüldüm şimdiden ekonomik kriz ne hallere düşürmüş avrupalıları bizde işe yaramayan dizilere saldırıyorlar)))

enrikaya baktım kökeni italyancaymış zaten adamlardan daha iyi bileyemeyiz sanırım entrikayı )))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy