Program yazmışım zaten dizi değil.
Haftaya final sonrada Mahşeri Cümbüş gelecek.
Şuan neyden bahsediyoruz. Bende Program deyince BTB'den bahsettim ama yemek borulu kısım UE ile ilgili.
Program yazmışım zaten dizi değil.
Haftaya final sonrada Mahşeri Cümbüş gelecek.
Benimde frekanslar karıştı.Şuan neyden bahsediyoruz. Bende Program deyince BTB'den bahsettim ama yemek borulu kısım UE ile ilgili.
Benimde frekanslar karıştı.
Doğru UE
Ne diyom ben ya.
Karıştırdım.Sen uyusana.
Karıştırdım.
UE den bahsediyordum aslında sonra seni onu dedin ben program yani BTB'i söyledim sandım.
Ok.Yok yanlış sanmışsın.Neyse başka konuya gel.
bizim ordaki ergenler izlemdi belkim ondan düşmüştürkiraz mevisimine çok şaşırdım 😱
dizi iyiydide heyacan yoktu aman aman birşey olmadıbizim ordaki ergenler izlemdi belkim ondan düşmüştür
yakında onlar da olacak şeymanın başına getirler öyle şeyler. asıl şeymanın babasını unutmaları ilginç iyi malzeme çıkardıdizi iyiydide heyacan yoktu aman aman birşey olmadı, ama yinede terik etmek lazım yaklaşık 25 bölüm oldu şimdiye kadar ne aldatma ne hamile kalma vs türk dizileri gibi olmadı ona çok şaşırdım bir kaçırılma oldu o kadar
o diziden ayrıldı galiba bayadır yok , hiçte seymayı arayıp sormuyorlar insan yalancıktan telefondan arıyorlarmış gibi yaparlaryakında onlar da olacak şeymanın başına getirler öyle şeyler. asıl şeymanın babasını unutmaları ilginç iyi malzeme çıkardı
aynen senaristler işte kafalarına göre takılıyorlar işte )))o diziden ayrıldı galiba bayadır yok , hiçte seymayı arayıp sormuyorlar insan yalancıktan telefondan arıyorlarmış gibi yaparlarsanki şeymanın ailesi yokmuş gibi dizide gösteriyorlar
Kiraz mevsimi 1 reytinge düşene kadar fox oynatır aldığı bu reyting bile çok fazladizi iyiydide heyacan yoktu aman aman birşey olmadı, ama yinede terik etmek lazım yaklaşık 25 bölüm oldu şimdiye kadar ne aldatma ne hamile kalma vs türk dizileri gibi olmadı ona çok şaşırdım bir kaçırılma oldu o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?