20 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Kesinlikle hayır. FOX'taki dizileri sevdiğim için izliyorum. Zaten FOX hep güzel diziler yapıyor ama sizler hep FOX'un dizilerini kötülüyorsunuz.
Neyse uzatmayalım. Çünkü yine FOX'u kötülüyeceksiniz.

Beyaz geçen hafta bu anlıkta 7 almıştı düşüş var ama konuklar var komiklik yok. Pek gülemedim şimdiye kadar. Umarım programın geri kalanında güleriz.

Kesinlikle hayır. FOX'taki dizileri sevdiğim için izliyorum. Zaten FOX hep güzel diziler yapıyor ama sizler hep FOX'un dizilerini kötülüyorsunuz.
Neyse uzatmayalım..

Fox'un dizilerine kesinlikle lafim olmaz. Ama ne bileyim, biraz ters geldi bana. Fox'u bu sezon Fox yapan Karagül sonucta.

Yahu zaten işin interesting tarafı da orası.
Fox'un her dizisi güzel olur mu ya bir insan her diziyi izler mi ya ne saçma. Fatih Harbiye'yi izle izle başka kanala geçsin izlemeyi bırak.

Fox'un dizilerine kesinlikle lafim olmaz. Ama ne bileyim, biraz ters geldi bana. Fox'u bu sezon Fox yapan Karagül sonucta.

Sana göre öyle. FOX'u FOX yapan şu an ki tüm dizileri bence. Çünkü tüm dizileri de birbirinden güzel. Fakat gördüğümüz gibi en reytinglisi Karagül aralarında. Bu da beni çok sevindiriyor.

@denizz19 Tabii ki bakmam, Show Tv'yi hiç sevmiyorum..

Karagül'ün fragmanı geliyor! Şimdi FOX'ta!

Turuncu karekteri mi var The O.C'de?
Bire bir takip ediyorlar o zaman.
Yok yok "turunç" diye şaka yaptim
Tamam varmiş Turunc Nadir karakteri Kevin Sorbo (nam-ı diğer Herkül) oynamiş o karakteri. 4.sezonda ortaya çıkmış.Bizde neden bu kadar erken acaba

Karagül'üm haftaya da muhteşem! Haftaya Cuma 20:15'de FOX'tayız!

Yok artık deniz
baya tehlikeli bi hal almaya başladı senin bu sevgin
Yok be Yakup şakasına söyleniyorum. Dizi izlemeyi herkes kadar seviyorum ama öyle o gün illa ki izleyeceğim yoksa ölürüm havamda değilim. Mesela bugün.
Yeni bölümü hala izlemedim. Keza GB hala geçen haftayı izlemedim aha yeni bölüm geldi.

Bu havada olmadığın halin yani