20 - 26 Ekim 2014 | Haftanın En Çok İzlenen İlk 15 Dizisi!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,360
Puanı
1,061

Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu.

Total grubunun ilk sırasında yine Fox TV'nin sevilen dizisi Karagül var. Yeni sezonunda en çok izlenen dizisi olan ve yeni sezonda ilk kez çift haneli rakamlar alan Karagül zirvede olmaya devam etti. Dizi bu hafta Abc1'de de zirveyi aldı ve o grubunda en çok izleneni oldu. Ab grubunda ise en başarılı olamasa da başarılı olarak 3. sırada yer aldı.

Haftanın Ab birincisi ise ATV ekranlarının Ay yapım imzalı sevilen dizisi Karadayı oldu. Yeni sezona bir türlü ısınamayan ve hatta izleyenleri bile 3. sezon hata demek üzereyken dizi bu hafta toparlandı. Karadayı Ab grubunda rakiplerine fark atarak zirvede olurken, Total ve Abc1'de 2. sırada yer aldı. Dizinin Abc1'de talihsiz olduğunu söylemeden geçmek olmaz tabi çünkü 0.01 gibi küçücük bir izlenme oranı ile zirveyi kaybetti.

Haftanın bir diğer başarılı dizisi yaz aylarının en çok izleneni Kiraz Mevsimi oldu. Dizi hızla kan kaybetmesine rağmen ve zirveye uzak kalmasına rağmen totalde ilk 3'e girmeyi bildi. Dizi Ab ve Abc1'de ise yine hatırı sayılır bir sıralarda. Ab'de ilk 5'de yer alan dizi Abc1'de 6. sırada yer aldı.

Ab grubunda 2 haftadır şok artışlar yaşayan Güllerin Savaşı bu artışını haftalıklara da yansıtmayı bildi. Dizi Ab grubunda rahat bir şekilde 2. sırada yer aldı ve Kanal D'nin en çok izlenen Ab hatta Abc1 dizisi oldu. Abc1'de de başarılı olan dizi 4. sırada yer aldı ama bu sefer çok rahat olmadı çünkü Star TV'nin Medcezir'i bu hafta talihsiz olan taraf oldu ve Medcezir'in 0.01 ile geçti.

Aslında sıralama olarak daha yorumlama zamanı gelmese de başarısını yorumlamak için geç kaldığımız bir dizi var. Star TV'nin ve Özcan Deniz'in dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün kendi gününde olduğu kadar haftalıklarda da çok başarılı. Dizi özellikle Abc1 grubunda 3. sırada yer alarak bu nerden geldi diye şaşırtırken, Totalde ise ilk 5'te yer alarak zirveye doğru büyük adımlar attı. Dizinin en zayıf olduğu grup ise Ab grubu ama haftanın en çok ilenen 6. dizisi olmak o kadarda kötü bir şey değildir tabi.

Evet az önce Medcezir demiştik. Medcezir Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden olmaya devam etmiş ama bu sadece Ab grubu için geçerli çünkü Abc1 ve Totalde Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin gelişi ile en çok izlenen 2. dizisi oldu kanalın. Dizi Ab'de 4. sırada yer alarak başarılı gitti. Totalde ise ilk 5'de yer alamayıp 6. sırada kendine yer bulurken Abc1'de ilk 5'te yer almayı başardı.

Küçük Ağa'yı biraz sonlara attık çünkü İlk 15'de zor yer alıyor artık ancak Totalde 4. sırada yer alışıda gözlere çarpıyor. Dizi ab ve Abc1'de ise dediğimiz gibi ilk 10'un dışında ilk 15'e zor girdi.

Çok yorumlayamadığımız ATV dizileri ile devam edelim çünkü bu hafta Kara Para Aşk'da bir artış var. Dizinin en başarılı olduğu grup Abc1. Dizi Abc1'de 7. sırada yer alırken Ab'de ise zoraki ilk 10'da. Totalde ise ilk 15'de yok.

Star TV'nin yazdan kalan dizisi Güzel Köylü'de listenin üst sıralarında. Dizi Total'de 7. sırada yer alırken Ab'de ilk 15'e zor girenlerden oldu Abc1'de ise ilk 10 zor girenlerden oldu ancak dizi hala başarılı.

Fox TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi ise listede yer almayı başaranlardan. Dizi Abc1'de 8. olarak gayet başarılı giderken Total ve Ab'de ilk 10 dışında kalarak geriledi.

İşte haftanın en çok izlenen dizileri;​

TOTAL Grubunun En Çok İzlenen 15 Dizisi

SıraDiziKanalReytinShare
1KARAGÜLFOX TV10,4726,19
2KARADAYIATV7,920,41
3KİRAZ MEVSİMİFOX TV7,117,73
4KUCUK AGAKANAL D6,4716,2
5KADERİMİN YAZILDIĞI GÜNSTAR TV6,2715,78
6MEDCEZIRSTAR TV5,9414,94
7GUZEL KOYLUSTAR TV5,8514,87
8SUNGURLARSAMANYOLU TV5,6114,16
9KÜÇÜK GELİNSAMANYOLU TV5,4513,91
10GÜLLERİN SAVAŞIKANAL D5,3313,28
11YILANLARIN OCUSHOW TV5,2813,4
12O HAYAT BENİMFOX TV5,0712,6
13KOCAMIN AILESIFOX TV5,0212,81
14ARKA SOKAKLARKANAL D4,8812,01
15ULAN ISTANBULKANAL D4,8312,11
AB Grubunun En Çok İzlenen 15 Dizisi

SıraDiziKanalReytingShare
1KARADAYIATV8,2720,99
2GÜLLERİN SAVAŞIKANAL D7,6320,48
3KARAGÜLFOX TV7,0518,61
4MEDCEZIRSTAR TV7,0418,73
5KİRAZ MEVSİMİFOX TV6,1516,57
6KADERİMİN YAZILDIĞI GÜNSTAR TV6,0515,55
7ARAMIZDA KALSINSTAR TV5,5615,29
8REAKSİYONSTAR TV5,5313,8
9GÖNÜL İŞLERİSTAR TV5,5315,04
10KARA PARA ASKATV5,3714,22
11ULAN ISTANBULKANAL D5,2813,03
12KOCAMIN AILESIFOX TV5,1213,81
13KUCUK AGAKANAL D4,8112,26
14GUZEL KOYLUSTAR TV4,6912,43
15URFALIYAM EZELDENKANAL D4,5211,9
ABC1 Grubunun En Çok İzlenen 15 Dizisi

SıraDiziKanalReytingShare
1KARAGÜLFOX TV9,3522,81
2KARADAYIATV9,3422,3
3KADERİMİN YAZILDIĞI GÜNSTAR TV7,1116,58
4GÜLLERİN SAVAŞIKANAL D6,8817,38
5MEDCEZIRSTAR TV6,8716,86
6KİRAZ MEVSİMİFOX TV5,9515,06
7KARA PARA ASKATV5,914,02
8KOCAMIN AILESIFOX TV5,6113,72
9URFALIYAM EZELDENKANAL D5,6112,95
10GUZEL KOYLUSTAR TV5,5813,22
11ARAMIZDA KALSINSTAR TV5,5213,84
12GÖNÜL İŞLERİSTAR TV5,4212,88
13O HAYAT BENİMFOX TV5,3312,58
14HAYAT YOLUNDAKANAL D5,2914,5
15KUCUK AGAKANAL D5,2112,31

Son düzenleme:
başarı çok dizi sokmaksa star iyi az yapip iyi puan almaksa kanald iyi

listenin en kötüsü atv Karadayı Hariç

karadayım'a tebrikler!3 sezon en kötü reyting bile alsa haftalıkta ilk 5, ilk 3 de oldu bu hafta ab grupunda zirvede!total ve avc 1 de 2 ci
vadi bu hafta olmadı(

Star A/B kanalı olduğunu birkez daha göstermiş oldu. İlk 15'e 6 dizisini sokarak. Ellerine sağlık @sokak sanati

Star Tv'nin gerçekten yaptığı her işin tutulacak bir yanı var. Her dizisi bir grupta mutlaka listede. Tebrik ederim. Aşktan Kaçılmaz ve Sil Baştan hariç.

Fox Tv'de Emanet ve 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk hariç listede yer alıyor dizileri. Fox ve Star en başarılı aknal şuan.

Kanal D ise 10 dizi yapıp 4 dizi sokuyor listeye. Kalitesi baya düştü kanalın. Show Tv'de en başarısız kanal konumunda galiba.

Karagül'e büyük tebrikler.

Karadayima tebrikler
en kotu reytingimiz boyle olsun ab da 1 ci totalde ikinci

Karagül ve Güllerin Savaşı bu başarıyı sonuna kadar hakediyor. Haftaya Karagül 11 reyting ve AB 7,50 reyting bekliyoruz.

ab grubu bu günleri de mi göecekti

[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] gayet iyi gidiyi
karagül totalde iyi ab de artması lazım
karadayı abc 1 de iyi gitmiş diğer gruplarda vasat
güllerin savaşının absi fazla gelmiş

Totaldeki İlk 5 dizinin de "K" ile başlaması da mı tesadüf

Kesin illüminati var bu işin içinde

Herneyse Kaderimin Yazıldığı gün süperr gitmiş ,Ayrıca Kiraz mevsimi ve kargül harika gitmiş

Totaldeki İlk 5 dizinin de "K" ile başlaması da mı tesadüf

Kesin illüminati var bu işin içinde

Herneyse Kaderimin Yazıldığı gün süperr gitmiş ,Ayrıca Kiraz mevsimi ve kargül harika gitmiş

İllülerde total olmuş.

Yine çok güzel bir yazı olmuş @sokak sanati, eline sağlık...

Total'de K'ların liderliği devam ederken, sevdiğim dizilerin çoğu da AB ve ABC1'de ilk 15'e girmiş. Bir de Galip Derviş olaydı iyiydi...

Tüm dizileri ve Star'ı tebrik ederim...

karagüle tebrikler bu yıl 10 reytingi sadece onlar gördü hemde 2 defa 🙂🙂🙂

karadayı bu sezona malesef geçen yıla oranla çok kötü başlamıştık bu hafta mahir feride öpüşme sahnesi sayesinde bu sezonun karadayı adına en yüksek reytinglerimizi aldık

bu hafta mahir feride tekrar ayrıldılar yanı bu akşam yine 6 reytinge kadar 2 gruptaa düşücez bence bir diziyi sırf öpüşme var diye izleyenler ve olmayıncada izlemeyenler olduğu sürece türk dizilerinden çok birşey beklenmemeli bence nasıl bir dizi izleme anlayışıdır bu

sungurlar büyük tebrikler çok iyi başladılar ilk haftadan kiraz mevsiminide etkiledi yanı artık 9 reytingleri göremezler bence 6-7 reytingte kalırlar hatta zamanla sungurlar geçebilir kirz mevsimini 🙂🙂🙂

Starımın başarısına bakın ya ab de 6diziyi de sokmuş listeye
Acun gitti star batacak diyenler utansın ve şu tabloya baksın

Ben ilk başından beri demiştim star kasım ayında açılacak diye ve ocak ayında ise tam oturacak herşey...
Reaksiyonun ab de artacağını düşünüyorum bu haftaki bölümle+6,5 alır.
KYG totalde +7 ab de+6.5 abc1 de 8.5 bekliyorum
Güzel köylüden ise bu hafta totalde 6 ab de 5 bekliyorum.
Medcezir aşka bağladı biraz olay lazım melek' senaristliğe dönmeli acil totali kurtaralım...
Aramızda kalsına laf ediyoruz ama ab gayet iyi...Yeni başlayan dizilerin çoğu bu oranları alamıyor...

Bu arada Muhteşem Yüzyıl oyuncularının dizileri tutmuyor diyorlardı bazı arkadaşlar ama sadece kanal d de tutmamış dizileri
Starımda hem gürbey ilerinin kaderimiz yazıldığı gün dizisi hem de selma ergeç in gönül işleri dizisi tuttu

Star'ım star'ım benim canım starım

Şu yorumuna varya bayıldım
yılın yorumu benim için

Ben açıkcası bu hafta Reaksiondan 10, Kaderimin Yazıldığı Gün`den 13, Güzel Köylüdün 11, Aramızda Kalsından 9, Medcezirden 10, Sil Baştandan 7, Gönül İşlerinden 9 reyting bekliyorum hadi bakalım.

Kanal D'nin bu sezonki hataları beni Star'a itti tabi ilk sırada Fox var.
Artık çok yakın bir müttefikiz zaten Kanal D batıyormuş.

Kaderimin Yazıldığı Gün bu oranları gitgide yukarı çekecektir. Bu hafta iyice oranlarını arttırır bence.

Medcezir bu senaryoyla giderse yükselemez.

Kanal D'nin çarşamba günü yapacağı yayın politikasıyla çarşamba dizileri özellikle AB grubunda düşüş yaşayabilirler.

Vasat ama bir grupta lider diger grupta ikinci ,o zaman digerleri berbat

Kanal D'nin bu sezonki hataları beni Star'a itti tabi ilk sırada Fox var.
Artık çok yakın bir müttefikiz zaten Kanal D batıyormuş.
Batsın batsın geçen sezondan beri beddualarımın neticesi
çalıkuşumu bitirdi
ab de 5 alıyordu ama kanala yetmedi

imdi 5 alan dizi bulsa şükrediyor baş tacı yapıyor

Fox benim için dosttur

Reaksiyon 7 bir olsun sonra 10 yükselsin