20-26 Ağustos 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

arkamdan güzel sözler söylediğinede rastladım sonunda
ama şu vermediğin oy aklıma geldikçe bu sözlerin hiç bir kıymeti kalmıyor bilesin lanet olasıca

arkamdan güzel sözler söylediğinede rastladım sonunda
ama şu vermediğin oy aklıma geldikçe bu sözlerin hiç bir kıymeti kalmıyor bilesin lanet olasıca
Haklısın tribinde, senin yerinde ben olsam ben de atabilirdim ama En Favori Üye zamanı aktif üyelere oy kullanmayı tercih ediyoruz, sana oy atsak bir işe yaramayacaktı zaten eleniyordun
Yarışma dönemi forumda olmayan dışlanıyor, acı kural bu, Harun da öyle elendi.

ne kadar mantıklı cümleler kurmuşsun hain codmin ama bu bahanelerin hiçbiri @Çiğdem- le birlikte üçüncü turda bana attığınız kazığı hafifletmiyor

yok sen yoktun -- ee nolmuş ölmedim ya geleceğim bir gün

harunda elenmişmiş --- @Harunnn60 la ben birmiyiz lady gaga forumda olsada elenmeli
ama bana yazık değilmi hiçmi sıkılmadınız elerken

aktif üyelere oy kullanmayı tercih ediyoruzzmuşş -- niye? derdiniz ney? çoğunluk yanlışa saptıysa sizindemi sapmanız gerekiyordu

acı kural buymuşmuş --- kurallara uy diyenmi vardı sizde tatlı kurala uyaydınız

@Bully Geçen yıl yoktu oyüzden final vsyle göremedi Harun bu yıl olmadından şu turlarda yok
Yanı sende geçen yılda 3.turda elenmişsin @destere

Seneye burda ol ozaman ayoll biz kullansakta yine 3.turda gidiceksin

siz arkamdan iş çevirdiniz tek oyla ödeşmemiz imkansız
intikamım bir yıl sürecek en azından
Aaa @xemrexxx suratıma baka baka kullanmıyor ben en büyük destekçisi olmaya devam ediyorum
Sana 2 tur kullandık ama sen istersen hiç kulanma hiç önemli değil cnm zaten diğer turlarda kullanma için soğumucak başka türlü

O anki koşullar öyle gerektirmiş desterecim napalım.
Sen yufka yüreklisindir affedersin
(Bu dediğime hiç inanmadım ama bakalım
)

Beni de geçen sene 4.turda şutlamışlar ama saolsun @Çiğdem- ben geberene kadar destek vermiş

Şimdi yiyin birbirinizi

nasıl olsa iki gün sonra çekip gideceksin giderayak beni hogathamdan ayıracaksın sanırım bu tuzaklara düşmem hain codmin
hogatham ne kadar şirret olsada başkasına bırakılmayacak kadar değerlidir
o açıdan arada bir pot kırsada affetmesini biliriz