20-26 Ağustos 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

@Dosi Zeynepçim tebrikler,uzun bi aradan sonra seni zirvede görmek sevindirdi :bhr:

@Yiğitt sana da tebrikler canım,bayramda da boş durmamışsın :D

@Dosi Zeynepçim tebrikler,uzun bi aradan sonra seni zirvede görmek sevindirdi :bhr:

@Yiğitt sana da tebrikler canım,bayramda da boş durmamışsın :D
Teşekkürler canım. Geçen haftaya özeldi o. Burda her kurum tatilden döndü ve bende daha evde olduğum için ev ahalisinin getir götür işlerini üstlendim ve misal hastanede işimiz varken 3 saat beklediğim oldu, haliyle internete giriyordum. Konular hazırlayıp akşam evde bam bam açıp durdum arada üst üste :A
Bayram bi beni vurmadı gibi :F
gerçi ilkkez bayram bana bayram gibi gelmedi :S

@Dosi'ye bak, zirvede. Diyor ki; "Kartallar, yalnız uçar." :D
Ooo sevdim bunu :A Fırsatı buldummu kaçırmam :A

Gelecek hafta ilk 3’e girerim yine. Dönüşüm muhteşem olacak. :A

Tebrikler. :D @Dosi @Yiğitt @serhatt
Hadi iyisin, ben yine bir önceki hafta düzenime geciyorum. Meydan senin :A

Teşekkürler canım. Geçen haftaya özeldi o. Burda her kurum tatilden döndü ve bende daha evde olduğum için ev ahalisinin getir götür işlerini üstlendim ve misal hastanede işimiz varken 3 saat beklediğim oldu, haliyle internete giriyordum. Konular hazırlayıp akşam evde bam bam açıp durdum arada üst üste :A
Bayram bi beni vurmadı gibi :F
gerçi ilkkez bayram bana bayram gibi gelmedi :S

Ooo sevdim bunu :A Fırsatı buldummu kaçırmam :A

Hadi iyisin, ben yine bir önceki hafta düzenime geciyorum. Meydan senin :A
@Yiğitt ya da @serhatt zirveyi almasın, dikkat et. :A

@Yiğitt ya da @serhatt zirveyi almasın, dikkat et. :A
@Yiğitt bu kısımdaki zirve isim. Biz anca arada böyle ataklar yaparız. O istese kimseye fırsat vermez :A
Favori üye olarak @serhatt ile iyi işler yapıyoruz bizde o ayrı ama bak Serhat'ta azaltacakmış ama Yiğit senelere yaymış zirveliğini :A
Ameliyat olucam haftaya iyileştikten sonra da işe giricem o yüzden konu açmaya elim değmeyecek :D
Sonra konuşalım bu mevzuyu. Biz çok ayrı düşmüşüz. Umarım ciddi bir şey değildir :D

@Yiğitt bu kısımdaki zirve isim. Biz anca arada böyle ataklar yaparız. O istese kimseye fırsat vermez :A
Favori üye olarak @serhatt ile iyi işler yapıyoruz bizde o ayrı ama bak Serhat'ta azaltacakmış ama Yiğit senelere yaymış zirveliğini :A

Sonra konuşalım bu mevzuyu. Biz çok ayrı düşmüşüz. Umarım ciddi bir şey değildir :D
Düştük düştük :D Konuşalım