batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,935
- Puanı
- 1,061
D'den ayrılanın sonu bu olacak, başka seçenek yok.
D'de olsaydı maksimum 3 bölüm sürerdi
D'den ayrılanın sonu bu olacak, başka seçenek yok.
Aynen katılıyorum sana , Kadın şu 2-3 haftadır baya tempolu gidiyorKonunun ağır ilerlediği konusunda haklısın uyarlama olduğu için bazı şeyleri araya sokuşturuyorlar ama son bölümler gayet akıcıydı ki reytinglere yansımış. UTC dün öyle sıkıcı ve klişeydi ki artık izlemek istemedim. Umarım düzelir.
Aa sen SAK izloyor muydun?
Izlemedim ama reytingler sağolsunAynen katılıyorum sana , Kadın şu 2-3 haftadır baya tempolu gidiyor
Sen Anlat Karadeniz efsane değil mi sence de ?
Tavsiyem izlemen yönündeIzlemedim ama reytingler sağolsun20 reyting alıyorsa vardır bişiKonusunu anlamadım hala
Osman Sınav imzasıysa bakılacak türden zatenTavsiyem izlemen yönündeBir dizinin hiç mi boş sahnesi olmaz, sıkılmadan insan izliyorAma diğer dizilerde sıkılıp telefonu elime aldığım çok oluyor
Izlemedim ama reytingler sağolsun20 reyting alıyorsa vardır bişiKonusunu anlamadım hala
Bence haftanın 7 günü yayınlanmalı, sıkılıyorum Survivor'suz.Acun artık Salı'dan çekilebilir bence zaten salı günü yayınlanmasını istemiyordum
Niye la başka izlediğin bir şey yok muBence haftanın 7 günü yayınlanmalı, sıkılıyorum Survivor'suz.
Var da netten izliyorum bunları.Niye la başka izlediğin bir şey yok mu
Sabah izledim aşkım neyseki çirkin İlker den de kurtuldukSon bölümümüzü izle Ender gitti
AnladımVar da netten izliyorum bunları.
Doyamıyorum Survivor'a, ona göre.Anladım4 gün yeterli bence ya fazlası olmuyor eğer 5 olacaksa da salı değil pazartesi olsun
Doymam lazım ama fazlası zararDoyamıyorum Survivor'a, ona göre.
Kadına büyük tebrikler maça rağmen güzel oranlar almış UTC gerçekten bazı yerlerde sıktı senaryoya müdahele şart
Kerem bende şiddetle tavsiye ederim izlersen konusunu anlarsın izlemeden nasıl anlıcan
Yaza doğru izleyebilirim. Şuan diziye kapalı durumdayımizlediklerime zar zor yetişiyorum. Ama bakacam mutlaka
Aaa evet İlkerin yaşaması daha olmazdıSabah izledim aşkım neyseki çirkin İlker den de kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?