20 Şubat 2018 Salı Reyting Sonuçları

Aynen katılıyorum sana , Kadın şu 2-3 haftadır baya tempolu gidiyor

Sen Anlat Karadeniz efsane değil mi sence de ?

Izlemedim ama reytingler sağolsun
20 reyting alıyorsa vardır bişi
Konusunu anlamadım hala
Tavsiyem izlemen yönünde
Bir dizinin hiç mi boş sahnesi olmaz, sıkılmadan insan izliyor
Ama diğer dizilerde sıkılıp telefonu elime aldığım çok oluyor

Tavsiyem izlemen yönünde
Bir dizinin hiç mi boş sahnesi olmaz, sıkılmadan insan izliyor
Ama diğer dizilerde sıkılıp telefonu elime aldığım çok oluyor
Osman Sınav imzasıysa bakılacak türden zaten
Vaktim olursa şansımı ilk bu diziden yana kıllanırım

Kadın dizisi Türk halkını çok etkiledi, çevremdeki herkes izliyor diziyi zaten. Büyük tebrikler, bu dizinin tutmasına çok seviniyorum.

Ufak Tefek Cinayetler hala çok iyi, zaten AB grubunda 6-7 arası aldığı için ve maçtan etkilendiği için düşüş yaşadığı ortada. Haftaya yeniden AB grubunda zirveyi ele geçirip TOTAL grubunda da ilk 3-4 içerisinde yer alacaktır. Tebrikler.

Kızlarım İçin finali görecek mi acaba, bence finalini perşembe gecesi VS'nin arkasından yapsın. Ne çektik bu diziden, kurtaramadık bi.

EDHO evet senesi doldu ama oranları bence hala iyi, ben yine de sezon sonu bitirilmesinden yanayım. 4. sezonu olursa KÇ gibi yayından kaldırılmak zorunda kalacak ve bu da yakışmaz işe...

Kadına büyük tebrikler maça rağmen güzel oranlar almış UTC gerçekten bazı yerlerde sıktı senaryoya müdahele şart

Izlemedim ama reytingler sağolsun
20 reyting alıyorsa vardır bişi
Konusunu anlamadım hala

Kerem bende şiddetle tavsiye ederim izlersen konusunu anlarsın izlemeden nasıl anlıcan

Herkesin ağzında tek bir söz var -- UTC 3 bölümdür bozdu, aynen ben de katılıyorum. Yani katılmamak elde değil. Tamam çok kötü değil ama cidden birşeyler olmuş dizide, yani 3 bölüm önceki dizi ile alakasız irelliyor bazı şeyler. Mantık hataları ise fazlaca oluyor, bu çok göze batdığı için herkes bu kadar dile getiriyor durumu.
AB reytingi iyi, fakat bi kendilerine gelsinler..

Acun artık Salı'dan çekilebilir bence zaten salı günü yayınlanmasını istemiyordum

Yaza doğru izleyebilirim. Şuan diziye kapalı durumdayım
izlediklerime zar zor yetişiyorum. Ama bakacam mutlaka

KADIN maça rağmen harika gitmiş
3 grupta da birinci olmuş
Haftaya 3 grupta yine birinci olacaktır

UTC'ye nolmuş😱 ABC1'de de çökmüş. EDHO maç olmasaydı 2.olabilirdi

Mügo'sh'uma da ayrı tebrik