2. Yıl Ve Veda Konuşması -Mr.DarkLeqenD-

bende çökmüş vaziyetteyim
MS dışında aktif değilim bu aralar umarım daha da düşer hiç girmem
bencede. daha gencsin. yol yakinken hatadan dön

bosver buralari. irl yani gercek hayata dön

Yeni konuya gerek yok, buradan devam edelim.

Bu vedayı kendi açımdan, kendimi geliştirmek açısından zorunlu görüyorum. Şimdi bazılarınız içinden soracaktır ''Foruma ara vermeden kendini geliştiremiyor musun?'' Hemen açıklayayım: Üşengeç bir insanım, dişlerimi fırçalamaya bile üşenirim, yarın fırçalarım diye diye dişler iflas etti. Üşengeçliğimi azaltmak için öncelikle foruma ara vermem lazım. Zaten yakında işe başlayacağım ki bu da aktifliğimin azalmasına neden olacak.

Forumda rahatsız olduğum iki konu var, birini artık herkes biliyordur. Verilen cezalardan rahatsızım. Sıkıldım, gerçekten.

Geri dönüşüm belli değil 3 ay olur, 5 ay olur. Ölmez sağ kalırsak gelmeye çalışacağım, öbür türlü ne olacağını zaten biliyorsunuzdur.

@denizz19 ve @xemrexxx yanlış bilmiyorsam askere gideceklermiş, yoklukları forum için büyük kayıp olacaktır, buna şüphe yok zaten. Sağ salim geri gelmeniz dileğiyle.

Bugün buradayım, haberiniz olsun.

Sen de git. Herkes gitsin tam olsun. .ss

Allaha emanet ol. İşlerini hallet gel. Dişlerini fırcala.

Konu kişinin özel yaşamı oldumu gitmesi taraftarıyım. Allah'a emanet ol. Hakkını da helal et. Gidip de gelmemek, gelip de görmemek var.

Yönetim yaptığı hataların sonuçlarını çekiyor bence. Giden birçok arkadaş belirtmesede bunun nedeni adaletsiz bir yönetimin olduğunu düşünüyorum. Neyse ki cesaretli birinin ( @DarkleqenD ) çıkıp bunun da bir neden olduğunu belirtmesi beni fazlasıyla mutlu etti.

Forumun büyük renklerinden birisin, gitmen üzücü.
Umarım geldiğinde iyi bir üniversiteye yerleşip güzel haberlerle gelirsin. Kendine iyi bak.

Forumun büyük renklerinden birisin, gitmen üzücü.
Umarım geldiğinde iyi bir üniversiteye yerleşip güzel haberlerle gelirsin. Kendine iyi bak.
aaa demek centilmenlikten değil gidiceğinden dolayı bana oy kullanmışsın
😱😱😱

Ben diyorum bunun ağzı niye kokuyor
Şaka bir yana cansın la sen benim yokluğum boşluk yaratsa da sen benim veliahtımsın boşluğu kapatman lazımdı gitmeni istemem elbette iyi anlaştığım, laf atabildiğim, küfür ettiğimde gülen bir insansın bir insan başka ne ister
Bazen hayatımız için kararlar değişebiliyor tabi ama uzun süre de gidip gelmemeni istemez burada kimse. Sen olmadan ben kime Kemalim derim
Hoşça kal demem, güle güle derim sadece eğer kesin gideceğim dersen de.

hiç olmazsa toptan ayrılmıyorsun bu açıdan iyi,bunada şükür
herşey istediğin şekilde olur işallah..Kendine İyi Bak

Tamamen kaybolmayacak olman biraz teselli olsa da gitmen üzdü. Forumda ihtiyaç duyulan bi farklılıksın hep hatırlayacağım seni.

Umarım her şey istediğin gibi gider. Görüşmek üzere

Ciddi bir şey yazacaktım başlığı görünce, ama konuyu okuyunca vazgeçtim.

Yaşını falan bilmiyorum. Muhtemelen çok da fazla değildir. 18 gibi bir şey. Ama mesajlarınla, konuşmanla genel tarzınla farklı biriydin öyle ergen liseli gibi değil. Objektifliğine laf yok rahat da esaslı bir konuda tartışılır seninle. Foruma çok şey kattın aslında falan duygusallığına da girmeyeceğim. Ara sıra gir uğra çık. Etiketlere baksan yeterli olur. Hadi eyvallah.

Konunun ilk mesajını okumamışsındır umarım, ta 24 Ağustos falan o.
Etiketler sorun zaten, gelen etiketlerde girdiğim sohbet koyulaşır çıkamam forumdan.

@Çiğdem- @denizz19 niye harika atıyorsunuz ulan, bu kadar mı çok istiyorsunuz gitmemi?

İlk öyle sandım yalan yok.
sen de sohbet açma direkt konuyu bitir.

hhahah gelecekmişsinya 3-4 ay sonra tam veda olmaması güzel

İlk öyle sandım yalan yok.
sen de sohbet açma direkt konuyu bitir.

Bana övgü sunmuşsun ya ona harika attım gitmenle alakalı değil bana ne gidersen git
ama gitme lavinia