Ne niyeNiye ?![]()
Ben sen ısınamadın diye düşündüm?Ne niye
Dosi, Yüzyüzeyken Konuşuruz'a oy vermiyor işte sebebini ben bilmem illa sebep olmasına da gerek yok, ısınamamıştır![]()
Tahmin ettim bu oyları vereceğini
Yüzyüzeyken Konuşuyoruz’a ısınamadın![]()
"Isınamadın" demişim işte Dosi'yeBen sen ısınamadın diye düşündüm?![]()
Demek ki yüzyüze konuşmayı sevmiyor, telefonla olur mu?"Isınamadın" demişim işte Dosi'ye![]()
Kurayı @Bully çekti. Bu gruptan bende rahatsız olup belirtmiştim@Dosi resmen bize eziyet ediyorsuniyisini değilde bir sürü kötü arasında hangisi daha kötü diye seçmek zorunda kalıyoruz
------
- Buray – Olmuşum Leyla
- Can Koç – Gökyüzünü Tutamam
- Sefo – Bilmem Mi?
- Yüzyüzeyken Konuşuruz – Sen Varsın Diye
onun favorisi burda buraydı sanırım? onu kurtarmak için ondan daha berbat şarkıları buraya koymuşturKurayı @Bully çekti. Bu gruptan bende rahatsız olup belirtmiştim![]()
Yine geçmişten bir detayla geldinonun favorisi burda buraydı sanırım? onu kurtarmak için ondan daha berbat şarkıları buraya koymuştur![]()
Yok değil. Hangisi demiyeyimonun favorisi burda buraydı sanırım? onu kurtarmak için ondan daha berbat şarkıları buraya koymuştur![]()
Ben o geçmişi hatırlamıyorum
Bu Şarkı Benim’de Buray şarkısıyla yarışmıştım, sen de jüriydinYok değil. Hangisi demiyeyim
------
Ben o geçmişi hatırlamıyorum![]()
bir kere mi sadece? Ms gibi baştan sona aynı isim olmadığı için aklımda kalmamıştırBu Şarkı Benim’de Buray şarkısıyla yarışmıştım, sen de jüriydin![]()
benimki sadece tahmin ama buray konusunda tahminimin yüzde yüz tuttuğuna eminimYok değil. Hangisi demiyeyim
------
Ben o geçmişi hatırlamıyorum![]()
tahminen yalın ve buraydan bu forum ne çileler çekmiştir dosi ? eminim forum dile gelse ağlardı şimdibir kere mi sadece? Ms gibi baştan sona aynı isim olmadığı için aklımda kalmamıştır![]()
Bir kere evet. Sen Sevda Mısın şarkısı. O şarkıyı seslendirmiştim de galibabir kere mi sadece? Ms gibi baştan sona aynı isim olmadığı için aklımda kalmamıştır![]()
Bir arkadaş ‘Burğu’ derdi Buray’a, o aklıma geldi nedensebenimki sadece tahmin ama buray konusunda tahminimin yüzde yüz tuttuğuna eminimama burdaki favorisi kim bilmiyorum tabiki
------
tahminen yalın ve buraydan bu forum ne çileler çekmiştir dosi ? eminim forum dile gelse ağlardı şimdi![]()
O kadar net hatırlamıyorum. Sadece Yalın antiliği aklımdaBir kere evet. Sen Sevda Mısın şarkısı. O şarkıyı seslendirmiştim de galiba
------
Bir arkadaş ‘Burğu’ derdi Buray’a, o aklıma geldi nedense@Dosi
Kim o ? Forumdan mı ?Bir kere evet. Sen Sevda Mısın şarkısı. O şarkıyı seslendirmiştim de galiba
------
Bir arkadaş ‘Burğu’ derdi Buray’a, o aklıma geldi nedense@Dosi