2010 (2.Tur) FF Dizi Oscarları: Geniş Aile vs Şen Yuva

Hangisi üst tura çıksın ?

• Geniş Aile

Oy: 9 90.0%
  • Şen Yuva

Oy: 1 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,769
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
2.tur oylamaları 2 gün sürecektir. En çok oyu alan çeyrek finale yükselecektir.

Adaylar:

-Geniş Aile (Kanal D)
-Şen Yuva (ATV)

Artık Bozulmuş,sıkıcı,sevmediğim ve izlemediğim Geniş aile yerine İzlediğim ve sevdiğim Şen Yuva dedim

Rakibiyle kıyaslanınca kalite olarak Seinfeld'e yakın (rakibiyle kıyaslanınca bak,kalite olarak diyorum tarzı değil) Geniş Aile,birkaç kat üstün.

Rakibiyle kıyaslanınca kalite olarak Seinfeld'e yakın (rakibiyle kıyaslanınca bak,kalite olarak diyorum tarzı değil) Geniş Aile,birkaç kat üstün.

Yok birader tarz belirttiğin gibi zaten olamaz kalite olarakta yakınından geçemez.Seinfeld başlı başına bir saheser bir komedi kültü.Türk dizileri biraz daha çalışacak bu konuda.

Yok birader tarz belirttiğin gibi zaten olamaz kalite olarakta yakınından geçemez.Seinfeld başlı başına bir saheser bir komedi kültü.Türk dizileri biraz daha çalışacak bu konuda.

Şüphesiz haklısın ama Geniş Aile ile Şen Yuva arasındaki kalite farkı,Seinfeld ile diğer komedi dizileri arasındaki farka yakın,onu diyorum.Şen Yuva'da kaliteli oyuncu kadrosu hariç hiçbir şey yok.

Şüphesiz haklısın ama Geniş Aile ile Şen Yuva arasındaki kalite farkı,Seinfeld ile diğer komedi dizileri arasındaki farka yakın,onu diyorum.Şen Yuva'da kaliteli oyuncu kadrosu hariç hiçbir şey yok.

Demek istediğin Seinfeld hem oyuncu hemde komedi yönünde çok iyi.(Krameri tek geçerim ) Şen Yuva ise sadece oyuncu kadrosu yönünden başarılı.Evet sonuna kadar katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants