Çeyreğe geçeceğiz, buna müsade etmeyeceğimTüm şarkılar üst tura çıkabilir gibi![]()
Çeyreğe geçeceğiz, buna müsade etmeyeceğimTüm şarkılar üst tura çıkabilir gibi![]()
xemre ve Damien oylarlar gibi.Çeyreğe geçeceğiz, buna müsade etmeyeceğim![]()
Var biri dahaxemre ve Damien oylarlar gibi.
Doğan aktif olursa belki.
Heyecanla takipteyiz![]()
Ben daha önce oylayanları yazdım. Yoksa o joker de aklımdaydıBar biri dahaacil durumda etiket ederim
![]()
@Damien Duff oylayana kadar onu etiket ederimBen daha önce oylayanları yazdım. Yoksa o joker de aklımdaydı![]()
Dur ben de etiket edeyim, beni sürekli etiketleyenleri etiketlemek benim hakkım
İntikam soğuk yenen bir yemektir.Dur ben de etiket edeyim, beni sürekli etiketleyenleri etiketlemek benim hakkım
@xemrexxx @Damien Duff
Benim senaryolarımın konusu sıkıntılı geliyor özellikle Halkın polisi @Dosiİntikam soğuk yenen bir yemektir.
Haklısın![]()
Yemek yiyorumGüzel oy kulanmışsın. 19 gibi oy kullanırım diyen @xemrexxx ortalıkta dolansın öyle![]()
Boğazında……Yemek yiyorum![]()
Salonda maç izlenecek ; survivor için mecbur pc ye geçicem şanslısınBoğazında……
güzelce boğazına zarar vermeden insin.
Tam oylama zamanı![]()
Galatasaray-Trabzon maçı Maç gaziantepte @xemrexxxSalonda maç izlenecek ; survivor için mecbur pc ye geçicem şanslısın![]()
Şanslı olduğum doğrudurSalonda maç izlenecek ; survivor için mecbur pc ye geçicem şanslısın![]()
Eline sağlık.uzaktan
yatcaz kalkcaz ordayım
belirleyici oyları kullandım fark-ı ben
neyse bilmediğim ya da unuttuğum 2 şarkı çıktı kolayca bitti oylama , şimdi survivor zamanı![]()