Bendede ilk 2 tamam ama 3. İsim için dinlemeye daha vaktim olmadıMurda ft. Hadise - Sen Dönene Kadar
KÖFN ft. Simge - Yakışıklı
Sıla - Arz
Ben de üçüncüde zorlandım, en zor grup bu olmuş.Bendede ilk 2 tamam ama 3. İsim için dinlemeye daha vaktim olmadıakşama muhakkak yapmam gerek.
Ben orayıda oylamadımBen de üçüncüde zorlandım, en zor grup bu olmuş.Keşke bir ikisi 8. grupta yarışsaymış, harcanmışlar burada.
3. tura çıkaracak kadar sevmiyorum o şarkıyıBen orayıda oylamadım
Orda tek oy kullanmışsın. Aleyna’yı sattın
Aleyna’nın diğer 2 şarkısı iyi, Yaz Yaz Yaz zayıf kalıyor bence de3. tura çıkaracak kadar sevmiyorum o şarkıyı
Aleyna’nın Başıma Belasın ve Yaz Yaz Yaz’dan başka şarkısı mı vardı?Aleyna’nın diğer 2 şarkısı iyi, Yaz Yaz Yaz zayıf kalıyor bence de
Bir Gün Ol Yerimde vardı da bu oylamada ne alemde unuttumAleyna’nın Başıma Belasın ve Yaz Yaz Yaz’dan başka şarkısı mı vardı?
Yaz Yaz Yaz’ın orijinalini de pek sevmiyorum zaten. bu hali de düzenleme olarak zayıf, vasat bir şarkı.
Ben Sıla mı desem dedim dinledim 1 milyon bile yok.Ben de üçüncüde zorlandım, en zor grup bu olmuş.Keşke bir ikisi 8. grupta yarışsaymış, harcanmışlar burada.
Doğru. Aleyna Baba’ya ayıp ettim unutarak… O da ortalama bir şarkı sayılır etkinlikteki geleceği se pek parlak görünmüyor, Başıma Belasın en iyisi.Bir Gün Ol Yerimde vardı da bu oylamada ne alemde unuttum
Yaz Yaz Yaz overrated bir şarkı zaten katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?