2 Temmuz 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?


  • Kullanılan toplam oy
    17
Gülben'i asla sömüremeyeceksiniz ve reytingleriniz de asla yükselemeyecek. Yeni sezonda zaten kendi dizisinde rol almaya devam edecek sana da reytingsiz F**ah ve Trajedi Odası kalıyor.
Daha hiçbir şey belli değilken bu ne elem sakin ol.
Belki gerçekten Gülben dizide kısa süre görünecek ama nasılsa yine birbirinden iddialı hikayeler geleceği için yine tam gaz devam edeceğimiz için onun olup olmaması pek de önemli değil.


Ayrıca konuyu niye durduk yere Farah'a getirdin bilmiyorum ama o dizinin senaristleri öyle kaliteli bir oyuncuyu kaçırdığı için çok pişman olacak benden söylemesi.
 
Evet o kadar pişman oldular ki tek bölümde arkadan gelen kamyona çarptırıp apar topar mezar sahnesine geçtiler.


Ardı ardına yayından kaldırılan dizilerinden sonraa ucuza oynar diye teklif götürülmüştü zaten, elimizi sallasak elllisi.
 
İşte kendilerince aşırı ucuz bir intikam almaya çalıştılar ama ona rağmen herkes o akşam yine Farah'ın performansını konuştu.
Ayrıca 1-2 dizisi erken bitti diye başarısız olmuyor aksine neredeyse her filmiyle üst üste milyonu geçen nadir oyunculardan ve önü fazlasıyla açık.
 
ÖBGZK dışında hiçbir dizisi tutmadı, onda da yan roldeydi zaten. 1-2 dizi olmadığını sende çok iyi biliyorsun sallama yani.
Ben hiçbir filmini izlemedim izlemeyeceğim de, bir daha gözüme gözükmesin de ne hali varsa görsün.
 
Reactions: 12.Adam
Allah tez zamanda akıl fikir versin çünkü hiç tanımadığın insana sırf dizi bıraktı diye bu kadar yüklenmen normal değil.
 
Gelinim Mutfakta, Aşkı Memnu ve Yaprak Dökümü bir anda ilk 25-e girdiler. Gelinim Mutfaktayı ilk 25-de görmüyordum diye düşük gidiyor sanmışdım, meğerse baya ilgi varmış ve sezon finalinde totalde 14. sıraya geldi. İki dizinin tekrarı da ilk kez ilk 25-te gözüktü.
Şöyle tüm listeyi paylaşan bir yer olsa keşke.
 
 
Gelinim mutfakta ilgi varmış baya
 
Celaleddin bile Cam Tavanlar'ı geçmiş.


AşkMİ bir grupta 5'i geçip ertesi hafta o grupta 4'e düşüp başka bir grupta 5'e çıkıyor.
Haftada gelsin AB'de 5.