Mert yada Umut kötü değildi ki sadece kandırılmıştıMert karakteri daha iyidi tabi ben kötü adamı tutarum zaten dizilerde
Mert yada Umut kötü değildi ki sadece kandırılmıştıMert karakteri daha iyidi tabi ben kötü adamı tutarum zaten dizilerde
Vartolu gibiydi işteMert yada Umut kötü değildi ki sadece kandırılmıştı
Kebapçı kandırmıştı onuVartolu gibiydi işte
Kebapçı kandırmıştı onu
Yada p*şt Coşkun
Aaa öyle yada böyle Vartoluda Mert de dizinin kötü karakteriydi sonradan iyi oldular zaten hayat hikayeleride birbirine benzerlik gösteriyortek fark abisini öldürmedi
Bırakmaz tabi, Erkan Kolçak sayesinde başrolünde olduğu dizi tuttu. Bir daha yakalayamaz bu şansı, senin gibi birkaç parlak düşkünü hariç kimse Aras için dizi izlemez
Aaa Vartolusuz benimde ilgimi çekmiyor naptığıBırakmaz tabi, Erkan Kolçak sayesinde başrolünde olduğu dizi tuttu. Bir daha yakalayamaz bu şansı, senin gibi birkaç parlak düşkünü hariç kimse Aras için dizi izlemez
Sen hala o diziyimi savunuyorsun tövbe tövbeÇukur 1 reyting düşmüş
8.gün için neden sevindiniz? TR'ye hitap etmeyen bi dizi...Sanırsınız SON dizisini izlediniz de 50 reytinge cıkartip öyle ugurlamişsiniz gibi
İki dizide benim sananeSen hala o diziyimi savunuyorsun tövbe tövbe
8.Bölüm de final yaparak unulmucak dizi olucak ismiyle uyumlu diyeİki dizide benim sananeazcık reklam yapmam lazım karişmaHem çatapattan sıkılmış insanlarPuhudan 8.gün izliyor(ben gibi)
Her günü 1 gün olarak işleseler bölümlerde dediğin gibi 8 bölümlük efsane bişey olurdu8.Bölüm de final yaparak unulmucak dizi olucak ismiyle uyumlu diyeKeşke 8.Gün yerine 8 Bölümlük olsaydı ismi
İlk 20 e demek istedin sanırımHer günü 1 gün olarak işleseler bölümlerde dediğin gibi 8 bölümlük efsane bişey olurduİlk 10a girerse yaza kadar devam eder
Bak ne geldi aklımaİlk 20 e demek istedin sanırım
Cumartesiye kadar final haberi açılır forumda
Ramazan 2018 (Türkiye). Başladığı akşam:
15 Mayıs
Oturdugun yerden atarak olmuyorAaa tamam işte 8.Bölüm final diyoruz kaç haftadır ayollİsmine uygun
Aaa ben bilmem ayoll 8.gün diye bir dizi 8.bölümde biterse alay edilerek anılır sadeceOturdugun yerden atarak olmuyorMatematiğinii çıkardım sanaYaptıgım dizi sözleşmesini ihlal ettim tüh
Hee SON dizisiyle dalga geçiyorlar "son" bölümü yayınlandiği içinAaa ben bilmem ayoll 8.gün diye bir dizi 8.bölümde biterse alay edilerek anılır sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?