Kızılcık Şerbeti’nin artış oranı diğer dizilerin aldığı Reyting oranından fazla olmuş
Demek ki neymiş. Pembe olmadan da yürürmüş, önemli olan senaryoymuşKızılcık Şerbeti’nin artış oranı diğer dizilerin aldığı Reyting oranından fazla olmuş
Seyirci Işıl’ı benimsedi galiba![]()
Uzun vadede bakmak gerekirDemek ki neymiş. Pembe olmadan da yürürmüş, önemli olan senaryoymuş![]()
Kurtlar Vadisi hariç, diğer dizilerin karekterleri her zaman önemlidir. Bunu ilerleyen zamanlarda dizi için daha iyi görebileceğimiz doneler olacaktır.Uzun vadede bakmak gerekir
Kimse vazgeçilmez değildir, her gidenin yeri elbet doluyor![]()
Uzun vadede neler olacak bakalımUzun vadede bakmak gerekir
Kimse vazgeçilmez değildir, her gidenin yeri elbet doluyor![]()
Eğer diziden senaristin kızıyla anlaşamadı diye çıkarıldıysa öyle iddialar duydum kaç reyting alırsa alsın bu rezillikDemek ki neymiş. Pembe olmadan da yürürmüş, önemli olan senaryoymuş![]()
Seneler sonra dizi düşüşe geçerse gayet normal.Kurtlar Vadisi hariç, diğer dizilerin karekterleri her zaman önemlidir. Bunu ilerleyen zamanlarda dizi için daha iyi görebileceğimiz doneler olacaktır.
Adını Feriha Koydum dizisinde oynamış mıydı kendisi? 🤔Eğer diziden senaristin kızıyla anlaşamadı diye çıkarıldıysa öyle iddialar duydum kaç reyting alırsa alsın bu rezillik
Bilmiyorum ben diziyi de takip etmem ama böyle bir şey duydum bu gerçekse çok kötü bir şey senarist kızıyla anlaşamıyor diye dizide önemli bir karakteri çıkarıyorAdını Feriha Koydum dizisinde oynamış mıydı kendisi? 🤔
Bu sezon neredeyse herkes 25/30 bölüm aralığında bitirecek.Seneler sonra dizi düşüşe geçerse gayet normal.
Teşkilattada kimler geldi kimler gitti ama oyuncu seçimleri doğru senaryo oldumu yükseliş kaçınılmaz oluyor.
Bu zamanlarda açıkçası bir dizinin 20 bölümü bulmasını başarı olarak görüyorum.