2 Mart 2022 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Oğlum'un bu kadar düşmesini dünkü Beşiktaş maçına ve gündeme bağlamak istiyorum yoksa kesinlikle bunu hak eden bir iş değil.
Ele aldığı meseleler o kadar anlamlı ki ekranda tutunup başarılı olmasını istiyorum. Yalnız dünkü bölümün tam 2 buçuk saat sürmesi büyük dezavantajdı çünkü geniş bir kadrosu ve konusu olmayan böylesine slowburn bir işi bu kadar uzun süreye yaymak insanlarda "bu bölüm hiçbir şey olmadı ki" kafası yaratıyor ve verilen güzel mesajların arada kaynamasına neden oluyor. Gerçi öte yandan tek sezonda kalması da işime gelir zira reytingler yüksek gelirse 2. sezon yapmak için konuyu saçma sapan şeylerle uzatmaya kalkıp batırırlar. O yüzden bu kalitenin bozulmaması için sezon sonuna kadar 13-15 bölüm sürüp hikayesini tamamlaması yerinde olur.

Son Nefesime Kadar'ın tutmayacağı o kadar belliydi ki şaşırmadım. Hatta geçen haftanın reytingleri daha şaşırtıcıydı. Zaten soğuk bir işti ama tecavüz, kadına şiddet gibi pek çok konuyu peş peşe vermesi de insanlarda ayrı bir antipati yaratmış olabilir. Nurgül Yeşilçay umarım bundan sonra dijitale iş yapar zira TV'de somurtuk kadınlar ve kısa süren dizilerle kendini harcamasına üzülüyorum.

Masumlar gibi geçen sezonun diğer fatihi Sadakatsiz de çökmüş ama henüz çarşambanın tam dolmamasının ve yeni dizilerin beklentiyi verememesinin avantajını yaşadığı için karizmayı onun kadar çizdirmedi. Son 10 bölümde de bu seviyeyi korur mu merak konusu.

Günün en çok izlenen işlerinin Kuruluş ve Survivor olduğu bir dünyayı kabul edemiyorum al birini vur ötekine.

Son Nefesime Kadar için kupa maçından ötürü düşüş bekliyordum kesinlikle kötü bir iş değil 2.blm daha dolu dolu geçti, çok yüksek oranlar beklemiyorum ama haftaya yükseleceğini düşünüyorum.

Reactions: Emre Ozansoy