2 Mart 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1425411064.jpg

Amerikan televizyonlarında Pazartesi reytingleri belli oldu.

Çoğu yapımın tekrar bölüm yayınladığı gecenin en çok izleneni elbette bir kez daha The Voice oldu.

Gotham bu hafta düşüş yaparken üçüncü sezonuyla geri dönen The Following geçen sezon finaline göre ve daha önce o kuşakta yayınlanan Sleepy Hollow'a göre oranlarını arttırdı.

NBC'de The Night Shift, The Voice avantajını kullanamıyor ve vasat reytingleriyle iptale koşuyor.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 Share
08:00NBCThe Voice (8-10PM)3.8/1114.28
ABCThe Bachelor (8-10PM)2.4/78.06
FOXGotham2.0/66.05
CBSThe Big Bang Theory - Tekrar1.8/68.61
CWThe Originals - Tekrar0.3/10.76
08:30CBSMike & Molly2.2/69.47
09:00FOXThe Following - Season Premiere1.6/44.79
CBSScorpion - Tekrar1.4/47.46
CWJane The Virgin - Tekrar0.2/10.6
10:00NBCThe Night Shift1.4/46.34
CBSNCIS: Los Angeles - Tekrar1.2/47
ABCSecrets & Lies - Tekrar1.0/34.23

dizi dediğin böyl olur işte @Çiğdem- bak scorpion ın tekrarı bile senin cw nin en yüksek dizisi flash kadar alıyor @destere ile karşılıklı çatlayın :F
night shift yükselir umarım

gotham haftadır tekrar eski oranlarına dönüş yapmıştı 2 üstü aralak aa bu hafta 2 reytingi zor almış ama yine 2 altına düşmemiş bu ahftayı kurtardık yani @destere :F:F:F

the following iyi sonuclar almış gibi @sokak sanati önermişti bu diziye başlayacam en kısa zamanda 🙂🙂🙂

gotham haftadır tekrar eski oranlarına dönüş yapmıştı 2 üstü aralak aa bu hafta 2 reytingi zor almış ama yine 2 altına düşmemiş bu ahftayı kurtardık yani @destere :F:F:F

the following iyi sonuclar almış gibi @sokak sanati önermişti bu diziye başlayacam en kısa zamanda 🙂🙂🙂
zaten 2 reytingden aşağı inmesin başka bişey istemeyiz :) ama dizinin zaten ikinci sezon onayı gelmişti düşsede sorun olmaz :)

neys forevrın altyazısı gelmiş bakalım doktor bu sefer neresiyle çözdürecek oalyı bn kaçtım :)
epey dizi birikti daha TWD yi bile izlemedim :)

Following'den 2 bekliyordum ama bunada şükür.:X Bu oranlarla devam ederse sezon sonunu görürüz.:Z

@Çiğdem- sen bilirsin. Psikopat insanları izlemek istersen bire bir.:X

The Following iyi başlamış, The Voice gayet iyi, Gotham fena değil, CBS de tekrarlar ve Mike & Molly ile günü güzelce idare etmiş. :)

Originals gelince düşer yine yani bence (ikisinide izlemiyim) :)
Gothamin ilk bolumune biraz baktim bizim brucenin ailesine neler yapiyiler oyle .ss
Güzel dizi ama takip edemem :)

Mike n Molly güzel dizi, reytinglerinin iyi olmasına sevindim.