2 Kasım 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kötü ve sıkıcı yönlere harfiyen katılıyorum

patronun kızın kimliğini istemesi bencede saçmaydı ayolll çünkü kimliği eline alınca görüyor doğum yılını daha önceden haberi olmadan kimliği istemesi bencede saçma

ayyy ayrıca evet oakdarda kötü değil bizim insanlarımız gerçek hayatta o adamın yerinde olan 100 kişiden abartısız 90 kişi o kızı kei kovar gibi kovmayı bırak yardım bile ederdi biraz parasını arttırırdı falan 🙂🙂🙂

ayrıca bu kader ve annesi sıktı artık annei sürekli akderi kovuyor kader salak gibi geliyor ayy öldü kurtulduk sandım ama kadın ölmemiş keşke ölseydide şu konu kapansaydı diziyi ciddi şekilde kader ve annesi şuan bozuyor

mesude ve kemal bunlara bin basar ayoll

Kırgın Çiçekler yine çok iyi gitmiş. Paramparça'nın da en az bir grupta zirvede olacağı belliydi. İkisini de tebrik ederim.

O Ses Türkiye ve Yeşil Deniz'den bahsetmeye gerek yok zaten. Güneşin Kızları ise okul sahnelerinin ekmeğini yemiş gibi, ama birkaç haftaya yeniden havası söner.

bu mesajların bir bedeli oalcak biliyorsun dimi

Paramparcanin yeni bolumu 162 dakika surmus bu dunyadaki en uzun dizi suresi

Kötü ve sıkıcı yönlere harfiyen katılıyorum
eşek ziki kadar mesaj yazmışım kedi çükü kadar bir mesajla cevap vermişsin
hiç yakıştıramadım

aslında epey bir güzel tarafları var ama işte sorun sanırım 2 saati dolduramamaktan kaynaklı ? öyle saçma sapan sahneler koyuyorlar

umarım öyle saçma sahneler azalır

bu mesajların bir bedeli oalcak biliyorsun dimi
@Aserat a katılıyorum güzel yorum yapmış
güneşin kazları hakettiğinden fazla almış

mesajı düzenle istersen