forumu tuvalet niyetine kullanıyon zati neyse ben scorpion izleyip uyucamboş vaktim çoktu napsaydım değerlendirdim zamanımı , buraya doldurarak)
forumu tuvalet niyetine kullanıyon zati neyse ben scorpion izleyip uyucamboş vaktim çoktu napsaydım değerlendirdim zamanımı , buraya doldurarak)
Kötü ve sıkıcı yönlere harfiyen katılıyorumkırgın çiçekler hakettiği birinciliği almış tebrik ediyoruz tüm oyuncuları... özellikle komik sahneleri bu bölüm çoktu , feridenin şapkalı A tarifi, ve örnek olarak karınıza ortak olabilirmiyim cümlesini kullanışı
kemalin arabayı seksi şempanzeye kaptırıp karısına olayı anlatırken sakallı takım elbiseli bir adamdı demesi ayrıca hep iyilermi kaybeder mesude diyişi mesude salağının ise hep iyiniyetinden dolayı kaybediyorsun kemalim diyerek bizi kahkahaya boğması
songülü gören hedoşun ''kızım niye fok balığı gibi konuşuyorsun diyişi ''
songülle yuvarlak sevgilisinin resturanttaki muhabbetleri yine iyiydi
kötü ve sıkıcı yanı ise kaderle annesi arasındaki ilişkiydi kader in bir an önce akıllanması lazım ya da senaryoya müdahale etmeelri lazım kaderin o derece mal bir anneye yardım etmesi çok can sıkıcı televizyonu kırasım geliyorözellikle kaderin işyerinden kovuluşu çok abartılıydı insanlar bu kadarda kötü değil dramın dibine vurmak için abartmaalrı hoş değil ayrıca patron yere düşen cüzdanı niye dikkat etsin niye cüzdanı kapmaya çalışsın ? sanki kader yere cüzdanını değilde eroin veya silah düşürmüş gibi patronun pür dikkat kesilmesi saçmalık ? patron ayaktayken kızın doğum tarihini göremeyeceğine göre niye koşturarak cüzdanı kapmaya çalıştı böyle rezalet sahneelr eklemeleri gereklimi bence değil ?
PARAMPARÇA ya gelince paramparcada aldığı reytingleri hakediyor bu diziyide takip ediyorum aynı gün olmasına rağmen her iki diziyide bir gün arayla severek izliyorum paramparça bu sene geçen senekinden çok daha derli toplu kaliteli bir dizi , özellikle barış falay katkısı diziye çok çok yaramış durumda ..
son olarak ,günün diğer dizileri proğramları umrumda değil ne kadar reyting aldıklarıda ilgilendirmiyor beni)
patronun kızın kimliğini istemesi bencede saçmaydı ayolll çünkü kimliği eline alınca görüyor doğum yılını daha önceden haberi olmadan kimliği istemesi bencede saçmakırgın çiçekler hakettiği birinciliği almış tebrik ediyoruz tüm oyuncuları... özellikle komik sahneleri bu bölüm çoktu , feridenin şapkalı A tarifi, ve örnek olarak karınıza ortak olabilirmiyim cümlesini kullanışı
kemalin arabayı seksi şempanzeye kaptırıp karısına olayı anlatırken sakallı takım elbiseli bir adamdı demesi ayrıca hep iyilermi kaybeder mesude diyişi mesude salağının ise hep iyiniyetinden dolayı kaybediyorsun kemalim diyerek bizi kahkahaya boğması
songülü gören hedoşun ''kızım niye fok balığı gibi konuşuyorsun diyişi ''
songülle yuvarlak sevgilisinin resturanttaki muhabbetleri yine iyiydi
kötü ve sıkıcı yanı ise kaderle annesi arasındaki ilişkiydi kader in bir an önce akıllanması lazım ya da senaryoya müdahale etmeelri lazım kaderin o derece mal bir anneye yardım etmesi çok can sıkıcı televizyonu kırasım geliyorözellikle kaderin işyerinden kovuluşu çok abartılıydı insanlar bu kadarda kötü değil dramın dibine vurmak için abartmaalrı hoş değil ayrıca patron yere düşen cüzdanı niye dikkat etsin niye cüzdanı kapmaya çalışsın ? sanki kader yere cüzdanını değilde eroin veya silah düşürmüş gibi patronun pür dikkat kesilmesi saçmalık ? patron ayaktayken kızın doğum tarihini göremeyeceğine göre niye koşturarak cüzdanı kapmaya çalıştı böyle rezalet sahneelr eklemeleri gereklimi bence değil ?
PARAMPARÇA ya gelince paramparcada aldığı reytingleri hakediyor bu diziyide takip ediyorum aynı gün olmasına rağmen her iki diziyide bir gün arayla severek izliyorum paramparça bu sene geçen senekinden çok daha derli toplu kaliteli bir dizi , özellikle barış falay katkısı diziye çok çok yaramış durumda ..
son olarak ,günün diğer dizileri proğramları umrumda değil ne kadar reyting aldıklarıda ilgilendirmiyor beni)
bu mesajların bir bedeli oalcak biliyorsun dimiKırgın Çiçekler yine çok iyi gitmiş. Paramparça'nın da en az bir grupta zirvede olacağı belliydi. İkisini de tebrik ederim.
O Ses Türkiye ve Yeşil Deniz'den bahsetmeye gerek yok zaten. Güneşin Kızları ise okul sahnelerinin ekmeğini yemiş gibi, ama birkaç haftaya yeniden havası söner.
eşek ziki kadar mesaj yazmışım kedi çükü kadar bir mesajla cevap vermişsinKötü ve sıkıcı yönlere harfiyen katılıyorum
patronun kızın kimliğini istemesi bencede saçmaydı ayolll çünkü kimliği eline alınca görüyor doğum yılını daha önceden haberi olmadan kimliği istemesi bencede saçma
ayyy ayrıca evet oakdarda kötü değil bizim insanlarımız gerçek hayatta o adamın yerinde olan 100 kişiden abartısız 90 kişi o kızı kei kovar gibi kovmayı bırak yardım bile ederdi biraz parasını arttırırdı falan 🙂🙂🙂
ayrıca bu kader ve annesi sıktı artık annei sürekli akderi kovuyor kader salak gibi geliyor ayy öldü kurtulduk sandım ama kadın ölmemiş keşke ölseydide şu konu kapansaydı diziyi ciddi şekilde kader ve annesi şuan bozuyor
mesude ve kemal bunlara bin basar ayoll
@Aserat a katılıyorum güzel yorum yapmışbu mesajların bir bedeli oalcak biliyorsun dimi
eşek ziki kadar mesaj yazmışım kedi çükü kadar bir mesajla cevap vermişsinhiç yakıştıramadım
aslında epey bir güzel tarafları var ama işte sorun sanırım 2 saati dolduramamaktan kaynaklı ? öyle saçma sapan sahneler koyuyorlar
umarım öyle saçma sahneler azalır
@Aserat a katılıyorum güzel yorum yapmışgüneşin kazları hakettiğinden fazla almış
söz ağızdan bir kere çıktımesajı düzenle istersen
söz ağızdan bir kere çıktıhem baktımda mesajıma düzeltilecek yeri yok gibi baştan sona sakat olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?