2 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Huzur Sokaği aşaği yukari bu şekilde reklam verdi tam bakamamiştim saatlere...Yalan Dunya'yıda gece izledim +7 (yada genel izleyici logosu) çıkan sayılarda bu gibi.Kayp Şehir nerde? Ayrica;
Güzel tablo olmuş

Hergün yap zahmet olmazsa ?

- - - Ekleme - - -

yalan dünyanın neden yukseldiği belli oldk,33 dk reklam wermiş.en az o wermiş.
Haksızlık etmeyelim.Bilmem izliyormusun(yada hiç izledin mi?) ama sanal reklam uygulaması en çok bu dizide uygulanıyor.En az süreyede o sahip 1s 22dk...

izliyorum,reklam aralarında bakıyorum,ben dünki reklamdan bhsediyorum ama,bölümdn bölüme dğşebiliyor.

Ve de Kayıp Şehir;
3 adet reklam vermiş 6,7,13 dk. şeklinde toplamda 26 dk. reklam

Dila Hanım iki kategoride de ciddi derecede toparlanmış tebrikler artık dizinin absi de düşük değil

Huzur Sokağı 6,76 reytingle yine zirveyi bırakmamış , abde 7,62 reytingle 2.sırada yer alarak baya iyi gitmiş.
Yalan Dünya totalde 5 reytingle 2.sırada , abde
9,64 reytingle haftalıklarda 2.sırayı kıl payı kaçırmış.
Dila Hanım totalde 4,87 reytingle 4.sırada yer alarak iyi gitmiş , abde 4,03 reytingle ilk 10a girmeyi başarmış.
Kayıp Şehir totalde 4,65 reytingle 5.sırada , abde 6,20 reytingle 4.sırada yer almış.
Emirin Yolu totalde 4,56 reytingle 6.sırada , abde 4,16 reytingle 9.sırada yer almış.

Karşılaştırmalı Tabloyu 3. Mesajda Modlardan biri düzenleye bilir mi acaba? Mobilleyim o yüzden ekleyemiyorum

Total;​
[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]HUZUR SOKAGI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]02.11.2012[/TD]
[TD]20:36:13[/TD]
[TD]23:18:41[/TD]
[TD]6,76[/TD]
[TD]18,25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YALAN DUNYA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02.11.2012[/TD]
[TD]20:34:52[/TD]
[TD]22:32:37[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]13,13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AB;
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]YALAN DUNYA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02.11.2012[/TD]
[TD]20:34:52[/TD]
[TD]22:32:37[/TD]
[TD]9,64[/TD]
[TD]25,59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]HUZUR SOKAGI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]02.11.2012[/TD]
[TD]20:36:13[/TD]
[TD]23:18:41[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD]20,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İlginç mi desem tesadüf mü desem ayarlama mı desem bilemedim...İzlenme oranlarida aldiklari share'lerde esşit dağitilmiş.İki kategoride de aralarinda 2 İO 5 SHR olarak fark var.

SBT'nin şimdi size ne kadar yanlış olçüm yaptıgını göstericem arkadaşlar.

SBT A/B 19 Ekim
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]BEHZAT Ç. BİR ANKARA POLİSİYESİ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:05:56[/TD]
[TD]01:08:26[/TD]
[TD]1,92[/TD]
[TD]6,8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TNS A/B 19 Ekim

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]BEHZAT C[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19.10.2012[/TD]
[TD]23:05:55[/TD]
[TD]00:42:33[/TD]
[TD]3,39[/TD]
[TD]12,7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ve 2 Kasım yani dün.
2 Kasım 2012 SBT A/B Grubu
[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65"]25[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 181, bgcolor: transparent"]BEHZAT Ç. BİR ANKARA POLİSİYESİ[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]22:55:15[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]01:06:38[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 38, bgcolor: transparent"]3,04[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 34, bgcolor: transparent"]8,98[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
2 Kasım 2012 TNS A/B Grubu
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]BEHZAT C[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]02.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]22:55:26[/TD]
[TD="align: center"]00:29:23[/TD]
[TD="align: center"]3,47[/TD]
[TD="align: center"]11,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu şu demek oluyor eğer Behzat Ç. SBT'de 19 Ekim A/B grubunda 1.92 reyting alıp TNS 3.39 reyting alıyorsa 1.47 reyting fark var.
2 Kasım SBT'de 3.04 reyting alıyorsa TNSde ise 4.51 reyting alması gerekir.Buda SBT'nın yanlış ölçüm yaptıgının kanıtıdır.

Huzur sokağı beklenildiği gibi zirvede,sbt nin tam tersine ab grubunda daha çok izlenmiş,totalde 1 reyting daha artsa tam olucak.

Yalan dünya yine totalde bekleneni veremiyor,ama ab grubunda bir o kdarda uçuyor,

Dila hanım bu hafta sürpriz yaparak yüksek oranlar alarak kayıp şehiri geride bırakmış,bu snuçlar star tv ye yeter,yani yterlidir,

emirin yoluda bu hafta yükselişte,gizem karacanın diziye dahil olmasıyla dizinin reytinglerinde artış söz knusu,show tv ye bir umut wermiş oldu dün akşam.

Tülay'a ilk defa çok gösterdiler ve çok güzel bölüm yazmiş Gülse tebrik ettim...Selahattin'i daha az gördük oda iyiydi.

Huzur Sokağı gerçekten düşmüş yani geçen hafta bayramla ilgisi yokmuş.
Yalan Dünya Totalde farkı azaltmış, Abde de çok iyi durumda.
Dila Hanım Totalde toparlanmış geçte olsa tutunabildi.Abde de iyi sayılır.
Kayıp Şehir yine iyi oranlr almış.
Behzat Ç.nin oranlarını arttırması lazım.
Beyaz Showun çok ilgi çekici konuklar alması lazım. Yoksa hali vasat (Saatine göre iyi sayılır ama Beyaz Show bu oranlara alışık değil)

vee reytingler açıklanır.

Yalan Dünya a/b'de 10 alabilir demiştim. Çünkü dünkü bölüm hiç sıkmadı. Heyecan ve aksiyon da vardı.
Neyse ki 9,64 alarak yüzümü kara çıkarmadı.

Huzur Sokağı totalde biraz olsun zorlansa da en yakın rakibine 1,7 fark atmış. a/b'de de iyi gidiyor.

Dila ve Emir 2 grupta da biraz toparlanmış ama a/b'leri vasat...

Behzat Ç.
Behzat'ı kimse tvde izlemiyor galiba.

Tip-i Kayık Şehir batmış. 😛

Dila Hanım iki kategoride de ciddi derecede toparlanmış tebrikler artık dizinin absi de düşük değil

Dila'nın ciddi toparlanabilmesi için 2 grupta da en az 1 reytinge ihtiyacı var. Bu reytingler yeterli değil. Yani buna ciddi toparlanma denemez bence.

Son düzenleme:
Yükselişe geçen dizilerden biri Emir'in Yolu ki dün yaptığım yorumlarda yükseleceğini dile getirmiştim.Bence daha da yükselecektir ama dün izleyemedim ne yazık ki
Kayıp Şehir sıralama olarak düşmüş totalde ama absi hala iyi.Dila Hanım sıralama olarak totalde özellikle iyi bir sıçrayış yapmış.Yalan Dünya totalde kötü ama Ab uçmuş yine her zaman ki gibi.

- - - Ekleme - - -

Yükselişe geçen dizilerden biri Emir'in Yolu ki dün yaptığım yorumlarda yükseleceğini dile getirmiştim.Bence daha da yükselecektir ama dün izleyemedim ne yazık ki
Kayıp Şehir sıralama olarak düşmüş totalde ama absi hala iyi.Dila Hanım sıralama olarak totalde özellikle iyi bir sıçrayış yapmış.Yalan Dünya totalde kötü ama Ab uçmuş yine her zaman ki gibi.

Yalan Dünyanın yükseleceğini söylemiştim. Harika bir bölümdü çünkü. Fragmanlardan bile anlaşılıyordu. A/B'de zirveyi almış, özeti bile harika gitmiş. Totalde de geçen reytinglerine göre yükselerek 5 reytinge ulaşmış
Huzur Sokağı totalde zirvede. Tebrikler. A/B'de 2. Sırada
Kayıp Şehir iyi gitmiş. Özellikle de A/B'de
Dilacık yükselmiş yükselmesine de hala 5 reytinge ulaşamamış. Bakalım gelecek hafta nasıl olacak durumu
Emirin Yolu Emir takviyesiyle yükselmiş biraz

Emir'in Yolu'nda herkes öpüşmeleri izlemiştir. Düşer haftaya...

- - - Ekleme - - -

Cuma pt2 en verimli pt2. Behzat Ç. cuma pt2'de bile izlenmiyor. En azından Star daha iyi bir şey koysa da Tip-i Kayık Şehir'in reytingini kırpsa. Boşlukta izleniyor resmen.

yalan dünyanın neden yukseldiği belli oldk,33 dk reklam wermiş.en az o wermiş.

Dizi, yayın saatini düşünürsek daha fazla reklam veremezdi, Yalan Dünya RTÜK kurallarının 1 dakika altında reklam vermedi, bölümün tümünü izleyen ve sürekli diziyi takip eden biri olarak söylüyorum...

Huzur Sokağı ve diğer diziler tam 4 saatlik reklam alıyor, Yalan Dünya 2:30 saatlik, karşılaştırma yapaken bunları dikkate almak zorundayız...

Sonuç olarak sadece dakikaya bakarak "reytingde az reklam vererek yükseldi" diyemezsiniz, belki düştü diyebilirsiniz, yine 20 dakikada bir reklam vardı...

Tam reklam almasının yanında birçok yayın içi sanal reklam aldığını da belirtmekte fayda görüyorum...

Ve de Kayıp Şehir;
3 adet reklam vermiş 6,7,13 dk. şeklinde toplamda 26 dk. reklam

Bu dizi de maksimum reklam vermiş, 22:00-23:00 arasındaki reklam kuşaklarının biri Yalan Dünya'nın içinde, biri de iki dizinin arasında veriliyor...

Dün çok güzeldi izlemeni tavsiye ederim..