Kaç reyting almış ki ?Zuhal Topal'da Esra'yı geçti
Reytingi belli değil, ABC1 de Zuhal 9. sırada Esra da 10. sırada yer almış.Kasaba doktorunun ömrü çok uzun olmayacak galiba
------
Kaç reyting almış ki ?
Hm anladım teşekkürler. Zuhal taraf tutuyor diye dün çok tepki vardı da daha düşük bekliyordum.Reytingi belli değil, ABC1 de Zuhal 9. sırada Esra da 10. sırada yer almış.
onu bende bilmiyorum haber sitesinden baktım göstermiyor reytingleri sadece sıralama varKasaba doktorunun ömrü çok uzun olmayacak galiba
------
Kaç reyting almış ki ?
Kadir iyi gidiyor tüm gruplarda ilk 25 diyebiliriz, 2019’dan beri zaten hep iyi gidiyor, ama esra ez. olmayacak büyük ihtimal, fulyanın yerini kartal gibi kaptı ama işi çok zor…Esra'm ve Kadir'im asla bu düşük reytingleri hak etmiyorlar! 😤 İnşallah seyirci en kısa sürede gerçek kaliteyi fark eder. 😇
Senden Daha Güzel'imin tekrarı yine iyi gitmiş, bu akşam inşallah en az 4 reyting alır. ♥️
Kadir'im ve Esra'm biraz daha yükselmeliymişler, inşallah artarlar.Çoook çok uzun bir zaman sonra zuhal esrayı geçmiş hem de iki grupta…
Serap’cım iyi gidiyor 👌🏻🧿
------
Kadir iyi gidiyor tüm gruplarda ilk 25 diyebiliriz, 2019’dan beri zaten hep iyi gidiyor, ama esra ez. olmayacak büyük ihtimal, fulyanın yerini kartal gibi kaptı ama işi çok zor…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?