2 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

gencler pc geldim sakin olun bir

suan 3 dizi yayınlandı dedemin dolabi krem ve düsman kardesler

krem dizisi taş çatlasa 6.5 alicak bu 1

yarin arka sokaklari izleyin siz show yapıcak anlıklarda 13 ü görebilir ama reyting 10 falan olucak ikidebir acun söylememin sebebi krem sizin sisirmeniz krem umutsuz ev kadınlari geldiginde izleyici kaybedicek acun geldiginde ise ilk 10da olacagini düsünmüyorum

16 eylül'e az kaldı gençler sakin olun

Acaba bizim evde reyting ölçer mi var ? az önce atv'yi açtım reytingler fırladı çünkü

Az önce reklam girince kapattım düştü bizim evde kesin reyting ölçer var aha buraya yazıyorum

Arka Sokaklar sezon finaline 6 reytingle cikti 10 almasi imkansiz bence yarin 5-6 arasi alir , ab'de 3 aldi yine 4-5 arasi alir.

Acun gelince işler değişir tabii zirveyi kaybeder ama bu dizinin başarılı olmasına engel olmaz. Bu reytingleri alan dizi şartlar ne olursa olsun başarılıdır. Bir diziyi başarılı olarak nitelendirmek için illa 10-15 reyting alıp farklı şekilde birinci olmasına gerek yok. Bu dizi daha küçük hedefleri olan bir dizi ilk 10 içinde yer alması bile başarı ki bunu başaracak gibi gözüküyor yeni sezonda. Oysa forumda ben dahil pek çok kişi şans tanımıyordu hiç diziye.

Tamam Hem Mutfakta hem oturma odasında açtım bakalım bizim evide ölçüyormu

- - - Ekleme - - -

Bende sana güldüm revan😀d Hem sakin ol diyorsun hemde paniksin.Onun adı kreys değil mahoni
O panik değil şaşırma. Ben niye panik olayım ki. Krem dizisine helal olsun diyorum. Harika oranlar alıyor

krem ne yapmış öyle ya

bana reytinglerini korur gibi geliyor. yani 5 reytingi filan

6.50+ alır bencede...Çünkü gittikçe artan performans sergiledi.