Kesinlikle. Ben bu kadar beklemiyordum maç var diye. Süper oldu.Haftaya maç olmazsa daha da artarız. Maç olduğu halde arttıysak süperiz.
Ben de. Sıra Kıskanmak'ımız da o da yükselecek inşallah.Kesinlikle. Ben bu kadar beklemiyordum maç var diye. Süper oldu.
Bu hafta 5 reytingi geçer bence o da.Ben de. Sıra Kıskanmak'ımız da o da yükselecek inşallah.
Yarın Ben Leman'imizi da kaçırma. ❤️Bu hafta 5 reytingi geçer bence o da.
Show mu? Veliaht orada zaten.Halef totalde sıçrama yaşamış. Tebrikler. Ab grubu ve total arasında uçurum var.
Veliaht sadece 1 grupta düşüş yaşamış. Maç olduğu zaman en çok etkilenecek dizi ama buna rağmen diğer gruplarda artış yalamış. Başrolde başka isimler olsa çok daha farklı bir tablo oluşabilirdi.
Kana D ve Show dizi yayınlamak için ne bekliyorlar? Ekim ayında daha yeni sezon dizilerinin başlamaması çok geç.
O değil ki önemli olan. Töre dizisi olacaksa da akıcı olması lazım. Yoksa yine izlenmez.bol bol töre dizsi gelecek. tv izlenmez.
Kaçırır miyim hiç gün sayıyorumYarın Ben Leman'imizi da kaçırma. ❤️
Star demek istedimShow mu? Veliaht orada zaten.
Kanal D’de İnci Taneleri Şubat’ta başlar. Günü Perşembe. Star yeni dizi başlatamaz gibi hemen. ATV, Aynadaki Yabancı’yı koysaymış Perşembe’yeHalef totalde sıçrama yaşamış. Tebrikler. Ab grubu ve total arasında uçurum var.
Veliaht sadece 1 grupta düşüş yaşamış. Maç olduğu zaman en çok etkilenecek dizi ama buna rağmen diğer gruplarda artış yalamış. Başrolde başka isimler olsa çok daha farklı bir tablo oluşabilirdi.
Kana D ve Show dizi yayınlamak için ne bekliyorlar? Ekim ayında daha yeni sezon dizilerinin başlamaması çok geç.
İnci Taneleri için Şubata kadar boş bırakmazlar. Saçma.Kanal D’de İnci Taneleri Şubat’ta başlar. Günü Perşembe. Star yeni dizi başlatamaz gibi hemen. ATV, Aynadaki Yabancı’yı koysaymış Perşembe’ye
Dediğin gibi de olabilir ama belki de İnci Taneleri kendi gününde yayınlansın istenecekİnci Taneleri için Şubata kadar boş bırakmazlar. Saçma.
Aynadaki yabancı tam hafta sonu dizisi. Doğru seçim
Ama karakteri otogar bekçisi yaptıkları için reytingler düştü işin içine aksiyon girerse reytingler bamlar bence.Veliaht sıkıcı ilerliyor. Aksiyonu artırmalılar.
Halef tempolu olmasının karşılığını almış, tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?