Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Günün kazanan yapımı kesinlikle 'Ramo'dur. Hem gün değişikliği hem de oyuncu kadrosundaki büyük değişime rağmen TOTAL'de 5.80 reyting almış. Üç grupta da gayet iyi oranları var. İlerleyen zamanlarda daha da yükselebilir. tebrikler vallahi, hiç beklemezdim. 'Babil' bu hafta üç grupta da yükseliş yaşamış, özellikle AB grubunda iyi sıçrama yapmış. Tabi bu oranlar ne kadar yeter orasını bilemiyorum.'Bay Yanlış' üç grupta da düşüş yaşayarak ekran yolculuğunu sonlandırmış, bakalım 'Çocukluk' dizisi haftaya ve sonraki haftalarda ne yapacak? Özellikle TOTAL grubunda iş yapabilecek bir projeye benziyor.
Günün kazanan yapımı kesinlikle 'Ramo'dur. Hem gün değişikliği hem de oyuncu kadrosundaki büyük değişime rağmen TOTAL'de 5.80 reyting almış. Üç grupta da gayet iyi oranları var. İlerleyen zamanlarda daha da yükselebilir. tebrikler vallahi, hiç beklemezdim.
'Babil' bu hafta üç grupta da yükseliş yaşamış, özellikle AB grubunda iyi sıçrama yapmış. Tabi bu oranlar ne kadar yeter orasını bilemiyorum.
'Bay Yanlış' üç grupta da düşüş yaşayarak ekran yolculuğunu sonlandırmış, bakalım 'Çocukluk' dizisi haftaya ve sonraki haftalarda ne yapacak? Özellikle TOTAL grubunda iş yapabilecek bir projeye benziyor.