2 Ekim 2015 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül'ü dün misafirler geldiği için izledim oradan oraya koştular o ona silah çekti öbürü diğerine silah çekti bağırış çağırış.
Birde ilginç olan herkes tekne kullanabilirmiş kaptana falan ne gerek var?
İçi boşalmış bence Karagül'ün bu sezon bu oranların üzerine çıkacağını sanmıyorum.

Kiralık Aşk bayağı iyi gitmiş tebrikler.
Ölüm günü gibi olmuş bugün Güldür Güldür Show gün değiştirse daha iyi oranlar alır mesela Salı gününe alınabilir.

karagül baya iyi başlamış zirveyi alır gibi gözüküyor
kiralık aşk ın gazı nereye kadar gider bilemiyorum ama sonunun nasıl olacağını hepimiz tahmin edebiliyoruz

Kiralık Aşk zirveyi kaptırmamış, tebrikler dizime

Katılıyorum.
koştur Allah koştur bitmedi o sahneler. Tekne kullanmalarını geçtim Oraya sanki özel olarak üç tane tekne koymuşlar.
Ebru'nun suya düşmesi aradaki mesafeyi Narin'in açması ve akabinde saniyesinde Ebru'nun tekneye yetişmesi zaten komediydi
Ama izletiyor işin ilginç tarafı
bir de bana gına getiren o saçma sapan hayal ve rüya sahneleri illallah getirdi

İlk kez bana Karagül konusunda katıldın farkında mısın?
Bu dizi için hiç iyi işaret değil.
Yıllardır tekne sürüyor gibi kullanıyordu Narin o ne manevralar u dönüşleri falan.
Bütün bölüm koştular zaten sen bence Kara Ekmek'e geç.

Annem izliyor Karagül'ü tek dizisi o kadının o yüzden elinden almak istemiyorum.

tebrikler kiralık aşk..
yakışır bu diziye birincilik

Kiralık Aşk tek başına Karagül'ü Kara Ekmekli tost yapmış
Ağır total belirtisi var, A/B'de 4 reytingin altına düşerse bu sezon son olur Filinta da tam yükselebilmiş değil çünkü.

Kiralık Aşk denen bomboş dizi yakında çakılacaktır.

Diziye ne zaman denk gelsem hep aynı olay biri kaçıyor biri kovalıyor aşk maşk yok.
Senaristine boş senaryo madalyası takmak lazım.

-----

Karagül bu hafta tüm gruplarda zirveyi alır, en azından dolu bir hikayesi var.

Kiralık Aşk tek başına Karagül'ü Kara Ekmekli tost yapmış
Ağır total belirtisi var, A/B'de 4 reytingin altına düşerse bu sezon son olur Filinta da tam yükselebilmiş değil çünkü.
Totalde 8 küsür alıyor AB grubunda 5 almış bu hafta nereye bitiyor kanalın en iyi dizisi