Bu kışkırtıcı mesajın amacı nedir?Dirilis emin adimlarla ilerliyor super gidiyoruz kiskananlar çok
Laf atiyorlardi cevap atayim dedim kasti birsey yokBu kışkırtıcı mesajın amacı nedir?
Alıntılayarak söylesen keşke Efecim, ortaya gibi de.Laf atiyorlardi cevap atayim dedim kasti birsey yok
Mesaji degistirdim kavga cikmasin yineAlıntılayarak söylesen keşke Efecim, ortaya gibi de.
elde başka bişi olmayıncaLaf atiyorlardi cevap atayim dedim kasti birsey yok
Alıntılayarak söylesen keşke Efecim, ortaya gibi de.
Mesaji degistirdim kavga cikmasin yine
Hayır yani oraya o şekil yazılınca ben kışkırırım ve tartışma çıkar.elde başka bişi olmayınca
aman zati reytingleri takan yok forumda dün reytingleri eski deneklerle paylaştılar sonra yenilerle paylaştılar ilk 5 te tek düşen fatih portakal ne hikmetseHayır yani oraya o şekil yazılınca ben kışkırırım ve tartışma çıkar.Böyle bir durumda alıntılasak daha iyi olur.
Denekler falan değişmedi, sallama sende.aman zati reytingleri takan yok forumda dün reytingleri eski deneklerle paylaştılar sonra yenilerle paylaştılar ilk 5 te tek düşen fatih portakal ne hikmetse
hayır ranini teyze söylediDenekler falan değişmedi, sallama sende.
Uçankuş'un hit almak için yaptığı şey bu. Bu durum hep vardı zaten, reytingleri açan birisi olarak ben söylüyorum. Uçankuş'un reytingleri farklı ve garip oluyordu, diğer yerler hep aynıydı.
Hiçbir haberine inanma, senin işine gelene inan.hayır ranini teyze söyledi
dünkü saçmalığın başka açıklamsı yok zatiHiçbir haberine inanma, senin işine gelene inan.
Reytingler işime gelmiyor desene sen.dünkü saçmalığın başka açıklamsı yok zati
ne işime gelmesin daha dizilerimden hiçbiri bitmediReytingler işime gelmiyor desene sen.
Benim bitti ama sesimi çıkarmıyorum.ne işime gelmesin daha dizilerimden hiçbiri bitmedi
Gönül İşleri = Ulan İstanbul.ne işime gelmesin daha dizilerimden hiçbiri bitmedi
bu sezondan bahsediyoruz panpa denekler her yıl değişiyorGönül İşleri = Ulan İstanbul.
Gönül İşleri'nin senaryosu bitmişti, aslında reytinglerle de devam edemezdi ama senaryo da bitmişti sonuçta.Gönül İşleri = Ulan İstanbul.
şikeye tahammülümüz yokBenim bitti ama sesimi çıkarmıyorum.Senin dizilerinin hemen hemen hepsi iyi izleniyor ama çene tavanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?