2 Ağustos 2011 Salı Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 2 28.6%
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 14.3%
  • Nihat Hatipoğlu ile İftar Özel (ATV)

• Tövbeler Tövbesi (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Canlı Para (Show)

• Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü (Show)

Oy: 1 14.3%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Derin Sular (Fox)

• Türkiye'nin Kahramanları (Star)

• Neşeli Ayaklar (Star)

• Ramazan Sevinci - İftar Sevinci (TRT 1)

• Buz Devri (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Kavak Yelleri iki grupta da zirvede.
Dinle Sevgili başarısını sürdürerek günü ikinci tamamladı.
Tövbeler Tövbesi de yine üst sıralardaki yerini aldı.
Ekranlara yeniden dönen Kim Milyoner Olmak İster A/B'de ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.
Nihat Hatipoğlu yine üst sıralarda kendine yer buldu.
Star'da yayınlanan ve yaz aylarında aldığı reytinglerle dikkat çeken Pasaport gerilerde kaldı.
Canlı Para da oldukça düşük oranlar alarak gerilerde kaldı...

Son düzenleme:
Tövbeler Tövbesini izledim. Aslında bir çok şey izledim ama fazla bakmadım. Tövbeler Tövbesini izledim ve çok güzel bölümdü.

Yorumum:

Son 4 bölümü kalan gençlik dizisi "Kavak Yelleri" bu haftada basarisini sürdürmüs ve iki grupta zirvede yer almis. Bu dizinin 1.sezona bakmistim ve begenmistim ama simdi ise o ayni zevki alamiyorum maalesef. Bence 170 bölüm bir gençlik dizisi için çok bile.

Sali gecenin diger dizisi romantik-komedi tarzinda olan "Tövbeler Tövbesi" yine basarisini sürdürmüs ve üst siralarda yer almis. Ama bunu unutmamak gerek, yeni sezonda rakipleri yine ekrana gelecek, bakalim gelecek sezonda simdi ki gibi basarisini sürdürebilecek mi. Dizinin 'Zahide'si yani Füsun Demirel bunu twitter'de paylasti: dızı sahane ama korkuyoruz ya 26 da kanal bıtırırse falan dıye... ve bunu: ınsallah atv yonetıcılerı bır dumen cevırıp dızıyı harcamazlar..

FOX'ta yayinlanan günlük dizisi "Dinle Sevgili" yine ayni basarida yoluna devam ediyor. 8 Agustos Pazartesi baslayacak olan "Deniz Yildizi" bakalim hangi saat'te yayinlanacak. Bence "Deniz Yildizi" yine eski saatinde baslasin. FOX "Dinle Sevgili" için zaten baska bir alternatif bulur umarim.

Kenan Isik'in harika sunuculuguyla ekrana gelen "Kim Milyoner Olmak Ister" çok iyi reytingler alarak A/B'de 2.olmus ve Total'de 11.olmus. Dün programi maalesef izleyemedim ama haftaya kesin izleyecegim. Kenan Isik'in sunuculugunu çok begeniyorum.

Oyuncu-Sunucu Engin Altan Düzyatan'in sundugu "Canli Para" programi Total'de 26.olmus ve A/B'de 13.olmus. Program eski reytinglerden uzak. Ben sahsen bu programi pek begenmiyorum, çünkü Engin Altan Düzyatan'i çok soguk buluyorum bir sunucu olarak. Umarim programin reytingleri ileriki günlerde daha daha iyi olur. Hiç kimsenin programini ve dizisini kötülemek istemem.

Nihat Hatipoglu'nun programi yine üst siralarda yer almaya devam ediyor. Ben bu programi geceleri izliyorum yani sahura karsi. Çok iyi bir hoca, kendisini yürekten takdir ediyorum.

Pasaport gerilerde kaldi maalesef. Bu programi genellikle Cumartesi'leri izliyorum. Umarim programin reytingleri düzelir. Ama gelecek sezon isi zor olabilir, benden söylemesi.

Moderatörün son düzenlenenleri: