2 Şubat 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Camdaki Kız | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Survivor 2023 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
20.00 TAÇSIZ PRENSES - TEKRAR - FOX

İyi gider çok inşallah.

#AlSancak
Total: 6.96 (2)
AB: 5.45 (2)
ABC1: 6.40 (3)

#Aldatmak
Total: 6.61 (3)
AB: 4.64 (4)
ABC1: 6.03 (4)

#CamdakiKız
Total: 6.15 (5)
AB: 6.09 (1)
ABC1: 6.94 (1)

#Survivor2023
Total: 3.77 (10)
AB: 1.90 (14)
ABC1: 3.34 (12)

#GelsinHayatBildiğiGibi
Total: 3.35 (12)
AB: 2.43 (12)
ABC1: 3.98 (7)

#Tuzak
Total: 1.23 (38)
AB: 0.51 (83)
ABC1: 1.29 (31)

Kaynak: Dizi Analiz

Reactions: Mehmet Can
Survivor AB çok kötü.
@Hazem
GHBG bu düşüşüne dur demeli artık. AB 2.43'e kadar düşmüş. @mrt-06
CK helal olsun 6.94'e yükselmiş.
Aldatmak 6.61'e yükselmiş, ATV'de diziler maşallah yine pat diye artmaya devam! @Angelica
Alsancak da aynı şekilde. TRT 1'de olduğu için yükselmiş, FOX'um da olsa eminim 3 kusur alırdı, çok yazık! @Angelica

GHBG internette de resmi youtube sayfasında hem bölüm izlenmesi olarak hem de sahneler olarak eskisi kadar izlenme almıyor. Son 10 bölümdeki SadGül sahneleri bile öpüşme yoksa fahri reklam arası muamelesi yaptığımız Celal'in ilk 15 bölümdeki sahneleri kadar izlenmiş.

Reactions: Dante
Başrol çifte az mı sahne yazıyorlar ? Ondan mı düştü yani ? @mrt-06

Reactions: Dante
Gelsin Hayat Bildiği Gibi keşke sezon sonuna kadar 4.5-5 civarı almaya devam etseydi. Amma Al Sancak ile izleyicisi çakıştı ve düştü. ABC dışında durumu kötü.
Her hafta düşüyor, final kararı bakalım ne zaman gelecek.

Camdaki Kız'da gelecek hafta Hayri'nin ailesi sonunda geliyor ve Nalan evi tamamen terketti. Bu kitapdaki ana hikayeye giriş yapıldığı anlamına geliyor. Koroğlu ailesinin geri planda olduğu ve kitapdaki Nalan'ın hikayesine yoğunlaşıldığı durumda reytingler nasıl olacak merak ediyorum. Bence o konular şu ana kadar oluşturulmuş havadan çok uzak olduğu için ilgi çekiciliği az.

Reactions: Mehmet Can
Özellikle yaza denk gelen, hikayenin girizgahı diyebileceğimiz ilk 6 bölümdeki sitcom tarzı Sadi-Songül sahneleri sayesinde başta iyi reyting aldılar. Sonra Songül'ün ailesinin cinayetini araştırması ile asıl hikaye başlayınca o sahneler benzeri az gelmeye başladı. Aksiyon sahneleri de özellikle başta kopuk kopuk ve iyi olmayınca yeterince reyting alamadı dizi.

Bir de liselilerin taa dizinin ortalarına kadar Sadgül ile yeterince sahnesi olmaması var. Sadinin doğum gününe kadar Mert harici kimseyi tanımıyordu Songül neredeyse okuldan. Adeta iki dizi birleşmiş gibiydi ilk 15 bölüm civarı (Gerçekte de iki projenin birleşimi)

Hiç öyle olduğunu düşünmüyorum ayrıca Dokuz oğuzdan yükseliş bekliyorum

Ghbg hk. Düşüncelerim:

Dizi forumda tutmadığı için ve son 10 bölümdür eskisi kadar önemsemeden izlediğim için genel olarak dizi hk. Yazmamıştım. önceden cumartesi sabahı o haftanın bölümünü internetten sadece Celal sahnelerini atlayarak x1,25 hızında da olsa tekrar seyrederdim, şimdi sadgül sahnelerine bile 2.ye bakmıyorum bazen. Dizi ilk çıktığında üstte de belirttiğim gibi ilk 15 bölüm civarında olsak benim şu an Ömer dizisi hk yazdığımın en az iki katını Ghbg için yazmam lazım.

Dizide Ertan Saban ve Devrim Özkan gibi muhteşem bir uyum gösteren ikili olmasına rağmen Sercan Gülbahar (Yaver) ve Mustafa Açılan (Araz)'ın da haricinde ön planda olan karakterlerin bazıları yanlış oyuncu seçimine kurban gitmiş.

Derya'yı oynayan Özge Özberk iyi bir oyuncu olmasına rağmen, karakteri mi iyi yazamadılar, yoksa karakteri mi tam olarak benimseyemedi bilmiyorum, beklediğim gibi olmadı.Oğlu olduğunu çocuğun kendisinden bile abla rolü yaparak sakladığın, Çocuğunun babası olan eski sevgilisi ile 18 sene sonra karşılaşan biri öyle davranmaz. Meltem bile daha gerçekçi tepkiler veriyor bu konuda. 5-6 bölümde bir kırıntı seviyesinde bir sahneyle bu konuyu gündeme getirip hiç bir şey olmadan geri gündemden çıkartıyorlar.

Sadgül uyumundan ötürü Derya çok arka planda kaldı. Gani Müjde'nin ilk başta böyle planladığını sanmıyorum. Şimdi beni Derya'cı sanmayın Sadgül izlemekten gayet memnunum ama gerçekler bunlar.

Derya ile Sadi'nin geçmişinin Songül tarafından öğrenilmesi yılbaşı arasına saklanmalıydı, tam da Dünya Kupası zamanı reytingler azalacakken bunu patlatalım dediler. 4 bölüm Songül'ün aldatıldım triplerini izledik. 18 senelik mevzu yahu. Bari Mert'i de aradan çıkartsaydınız.

Gelinciklerin ve Gizem'in Songül'e en çok ihtiyacı olacağı dönemde Sadi ve Songül küstüler. Ozan'ın kaybolmasını, Gizem'in yetim kalışını, Mert'in hapse geri dönme sürecini işin içine Songül'ü katarak daha iyi aktarabilirlerdi. Karakterlerin en iç içe olması gereken dönemde adeta iki dizi bir arada izledik. Sonuncusuna ucundan yetişebildi nihayet.

Mert ile Sadi(Emin) arasında başka bir konuda da yazdığım gibi İdris Koçovalı - Vartolu gibi bir durum olmalıydı. İlk bölümden de açıklanmamalıydı. Ayrıca mutlaka 7Emin'e yakışan biri olmalıydı. Son bölümlerde çocuğun imajını düzelttiler ama geçti artık.

Celal konusu neredeyse 30 bölüm sürmemeliydi.

Kurgu ve başrol sahnelerinin azlığı konusu defalarca yazıldı tekrar bir de benim belirtmeme gerek yok.