2 Şubat 2016 Salı Reyting Sonuçları

bence iyi düşün diyeceğini sonra twitterda her yerde istemediğin konular görebilirsin
Gecenin Kraliçesi yine kötü gitmiş.

Bu arada yukarıda yazdığın durum sadece GK'ya özel değil Star TV ve FOX YouTube hesaplarının hepsi bölümleri yüklüyorlar ama Türkiye'de aktif hale getirmiyorlar birkaç hafta sonra aktif ediyorlar.

star tv resmi hesaba yüklemiyi hepsinin kanalı var kiralık aşk,kösem vb. hepsini takip ediyorum bölüm biter bitmez izleniyor

valla dün uzun özetli-4 reklam kuşaklı halde yayınlandı o sesin finali varken ilk 20 ye girdiğimize şükür kördüğüm hala özetsiz-reklamsız star örnek almalı.ss

Bu arada TV Arşivi'nden baktım Kördüğüm geçen hafta 2 kuşak reklam vermiş.

TKY ve Çilek Kokusu kanalları da senin dediğin gibi yapıyordu.
Sus bence.

hiç sanmıyorum kıvırıyorsun bence şu an hem çilek kokusunu da takip ediyormuşum öyle bişi olsa söylerdim ben
TKY'yi izlemek için girdiğimde denk geldim bu video ülkenizde kullanıma açık değildir diyordu.
Ne kıvıracam be.

Finaliniz yakındır.

TKY'yi izlemek için girdiğimde denk geldim bu video ülkenizde kullanıma açık değildir diyordu.
Ne kıvıracam be.

Finaliniz yakındır.
kiralık aşk da özgür melununun dediği gibiymiş ama kösme biter bitmez izlenebiliyor

yöneticilere pek güvenmiyorum atacan renklerine güvenip istediklerini yapabileceklerini sananlar var aralarında.ss
sen öyle diyorsan öyledir
neyse survivor coşmadan o sesin reytingi paylaşılmalı özellikle ab de

Yine mi haklı çıktım.

Senin teorilerini çürütmek güzeldi.

O Ses Türkiye finaliyle silip süpürmüş. Aşk Yeniden ondan biraz kötü etkilenmiş, ama gelecek hafta toparlar. Can Tertip ise vizyona girdiğinde bayağı çuvallamıştı, ama ilk TV gösteriminde beklediğimden çok daha iyi sonuçlar almış.