2 Şubat 2016 Salı Reyting Sonuçları

Şunuda şuraya bırakayım. Biz hiçbir zaman boşa konuşmayız.
Dimi @ozgur2113

Total
9ZUHAL TOPAL'LAFOX TV16:25:1118:59:524.4015.63

13ESRA EROL'DAATV16:27:2919:00:043.0816.62

12 ESRA EROL'DA ATV 16:27:29 19:00:04 4.06 14.34

zuhal topalla nın totalini esra erolun ab sini almışsın enteresan

eşkiyanın kitlesi sağlam değil henüz herhangi bir programdan etkilenmemesi lazımdı halbuki
)

O Ses final olduğu için uçmuş, yoksa düellolarda bu oranların anca yarısını görebiliyordu.

EDHO sadece A/B'den etkilenmiş karşıdaki rakibin son programı olunca yapacak birşey yok haftaya toparlar. Ama neredeyse 10 reytinge dayanmış Survivor'da da böyle olursa 3. sezonu dahi çok rahat garantiler kemik kitle oluşmuş bile.

Can Tertip iyi gitmiş gece kuşağında izledim fena değildi.

Ve günün yorumu Hande Yener'den gelsin

İnsan Özcan Deniz'in dizisini aramıyor değil hani! O dizi de total 4reyting alıyor yerine gele de

Geçiyor arada Totalde hep.

Hem FOX'un avrupa yayını yok. Esra bile geçen sezon bundan yakınmıştı. Fox'un avrupa yayını olursa işte o zaman eşit olurlar gözümde.

Forumda bu haber açıldı mı? Yani Esra'da bazı yerlerde izlenmiyor
elbe-express.info/almanya/atv-avrupa-neden-izlenemiyor/

Sen aç Forumdash'cım hem böylece forumada iyiden iyiye alışmış olursun.

demek malkoçoğlan çok iyi oyuncu olmuş reytinge bakarak konuştuğuna göre
sonunda kabul etmen güzel olmuş

demek malkoçoğlan çok iyi oyuncu olmuş reytinge bakarak konuştuğuna göre
sonunda kabul etmen güzel olmuş
Niye yeni bir algı yapıyor
ben oyunculuklara dair bişey mi demişim? Yorumumu çarpitip yeni algı yaratma! Ben Özcan'ın oyunculuğunu değil diziyi söyledim😉 Algılarınla pala remziyi iyi oyuncu ilan edemezsin

Niye yeni bir algı yapıyor
ben oyunculuklara dair bişey mi demişim? Yorumumu çarpitip yeni algı yaratma! Ben Özcan'ın oyunculuğunu değil diziyi söyledim😉 Algılarınla pala remziyi iyi oyuncu ilan edemezsin
aynı şey dizinin iyisini de reytinge bakarak söylüyorsan kara sevda,diriliş,karagül,kiralık aşk vb. en iyi dizi demektir

aynı şey dizinin iyisini de reytinge bakarak söylüyorsan kara sevda,diriliş,karagül,kiralık aşk vb. en iyi dizi demektir
Ben dizinin iyisi kötüsü diye bişey demedim. Algı yapcak başka konu bul canım
hadi öpüldün bulunca haber ver

Allah seni bildiği yapsın
araya subliminali de sıkştırıyor
neresi subliminal

Allah seni bildiği yapsın
araya subliminali de sıkştırıyor
bu arada gk nın youtube kanalında bölümler türkiyeye kapalı ilk kez böyle bişi görüyorum bölüm yayınlandıktan 2 hafta sonra açılıyor
ilk bölümü 470 bin küsür 2.sini 300 bin küsür kişi izlemiş sağolsun yabancı fan kullarımız
@Çiğdem- @Harunnn60

Son düzenleme:
A
Azeri kardeşlerimizdir onlar
ya da ergen fanların kayvaları
mesela 1 kişiye cevap verince en az 5 yorum yazarsın. Bu da eder sana 5 görüntülenme. Ee kavgayı merak eden izleyiciler ne yapacak? Gidip yorumu okuyacak al 5 görüntülenme de ordan
kısaca 60bin kişi izlemiştir doğru düzgün

yorum rekorları kırmamış
ayrıca bazı bölgelere komple kapalı misal kösemi araplar izleyemiyordu youtubeden bu da öyledir

ayrıca vk da küçük bir araştırma yaptım kara sevda-kösem-gk en izlenenler sırasıyla

Vk uyesi değilim sırf şu dediklerini görmek için o kara deliğe giricem

Vk uyesi değilim sırf şu dediklerini görmek için o kara deliğe giricem
gk ile kösemde çok saçma şeyler uyguluyorlar vk da bir sayfa bir günde 14 kere yüklemiş gk ilk bölümü sürekli kaldırıyorlar
youtubedeki fan videoları bile siliniyor gk adıyla açılınca .ss

gk ile kösemde çok saçma şeyler uyguluyorlar vk da bir sayfa bir günde 14 kere yüklemiş gk ilk bölümü sürekli kaldırıyorlar
youtubedeki fan videoları bile siliniyor gk adıyla açılınca .ss
Vk telif haklarına saygılımıymış

O Ses finaliyle çok iyi gitmiş, tebrikler.

EDHO etkilenmiş ama hala iyi.

Aşk Yeniden düşmüş, inşallah önümüzdeki hafta yükselir

Gecenin Kraliçesi'ne ne desem bilemedim.

O Ses finaliyle çok iyi gitmiş, tebrikler.

EDHO etkilenmiş ama hala iyi.

Aşk Yeniden düşmüş, inşallah önümüzdeki hafta yükselir

Gecenin Kraliçesi'ne ne desem bilemedim.
bence iyi düşün diyeceğini sonra twitterda her yerde istemediğin konular görebilirsin