2 Şubat 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayi büyük basarisi için tebrik ediyorum.paramparcanin özetini geçmeye başarmış)))))

Savcı geldi AB reytingi de düştü))) savcı ilk geldiğinde dedim savcı reyting kazandirmaz çünkü başka hikaye geçtik

Karadayi bu kez kPa bin taklidi olma yolunda ve bu yolda başarılar diliyorum))))

karadayı daha da düşmüş turgut kozu da işe yaramamış

paramparça totalde artmış ama totoş dizi olmuş şimdi @*YıldırıM* düşünsün
Abc1 grubuna bak.Reklamverenlerin en önem verdiği grup.Dizi şu anda en çok izlenen dizi.Ayrica sen Ulan İstanbul una bak o da total... @xemrexxx
Yakında biter zaten.Kanal D gün boş kalmasın diye devam ettiriyor

nanik sana kanal d bu reytingi alan tüm dizileri bitirdi ui kaç bölümdür devam ediyi
ayrıca hani ab ciydin sen de mi sürgünüm gibi abc1 ci oldun

[HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] 'ma tebrikler.

nanik sana kanal d bu reytingi alan tüm dizileri bitirdi ui kaç bölümdür devam ediyi
ayrıca hani ab ciydin sen de mi sürgünüm gibi abc1 ci oldun
Emre seni çok iybiliyorum.İşisine gelince total ci işine gelmeyince ab'ci oluyorsun.
Kanal D o diziye gün boş geçmesin diye katlanıyor. Bakınız yaz ayından kalan Güzel Köylü, Kocamın Ailesi , Kiraz Mevsimi hala çok iyiler ama senin dizin çöktü. Kara Kutu başlayınca ya pt2 ye geçer ki o zaman 23.15'te başlar ya da Final.
Yarinine elveda de

Ulan Istanbul'un total ve ab oranına bak o zaman görürsün. Total olduğunu.

ui total ya da ab mi dedim ben işine gelene bakmana laf ettim
ayrıca halkın dizileri dışında totale bakmıyorum
sadece totalde 10+ alırsa tebrik ederim o ka

ui total ya da ab mi dedim ben işine gelene bakmana laf ettim
ayrıca halkın dizileri dışında totale bakmıyorum
sadece totalde 10+ alırsa tebrik ederim o ka
İşime gelene mi bakışım iyi bak ilk yorumuma totalde yükselmiş ab de düşmüş dedim. @xemrexxx

starındaki bir dizi total dizis olmuşş onu dedim hemen abc1 savunması yaptın klasik savunma sürgünüm de karadayıyı öyle savuniyi

Vay arkadaş Karadayı bu reytingleri nası alıyor şu harika bölümlere yazıklar olsun Tns'ye bu sisteme başka diyecek söz yok 10 üstünde olması lazım güven sıfır Tns'ye

Vay arkadaş Karadayı bu reytingleri nası alıyor şu harika bölümlere yazıklar olsun Tns'ye bu sisteme başka diyecek söz yok 10 üstünde olması lazım güven sıfır Tns'ye
Aga aksiyon yok dizide bu rakamlara şükredelim yine.

Ya aga çok iyi bölümler hele Turgut geldikten sonra şu bölümler özellikle yazık cidden valla
Turgut döndü tamam da millet aksiyon bekliyor, Mahir'de hiçbir numara yok. Şöyle öldürse bir kaç kişiyi. Seyit'in pişmanlğını çekiyor, bu yakışmıyor.

Ya aga çok iyi bölümler hele Turgut geldikten sonra şu bölümler özellikle yazık cidden valla
Aga neresi iyi bolumler ya bölümü izlerken uykum geldi benim bölümun üstünde fazla ugrasmamislar yani turgut geldi ama kullanamıyorlar bi son sahne iyiydi

Turgut döndü tamam da millet aksiyon bekliyor, Mahir'de hiçbir numara yok. Şöyle öldürse bir kaç kişiyi. Seyit'in pişmanlğını çekiyor, bu yakışmıyor.
Olur oda aga son sezon zaten şu Turgut'un sorgudaki hali tavrına çok güldüm ya