2 Şubat 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,845
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1423084196.jpg

Amerika'da Pazartesi'nin reytingleri belli oldu.

ABC'de yayınlanan The Bachelor yarışması günü zirvede tamamladı.

CBS'in komedilerinden özellikle 2 Broke Girls oldukça iyi gitti, Mike & Molly ise toplam izleyicide günün en çok izleneni oldu.

Gotham'da düşüş devam ediyor. Sezonun en iddialı yeni dizisi olarak başlayan dizi, kendi saatinde dördüncü sıraya kadar düştü.

Geçen hafta yükselişiyle dikkat çeken Jane the Virgin bu hafta yeniden geriledi.

10 kuşağındaki yapımların en iyisi ise NCIS: Los Angeles. Aynı kuşaktaki diğer yapımların durumu oldukça vasat.

İşte Pazartesi'nin sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00ABCThe Bachelor2.5/78.45
CBS2 Broke Girls2.4/79.31
NBCThe Celebrity Apprentice2.1/66.98
FOXGotham1.9/65.79
CWThe Originals0.7/21.47
08:30CBSMike & Molly2.2/69.87
09:00CBSScorpion - Tekrar1.5/48.41
FOXSleepy Hollow1.4/44.38
CWJane The Virgin0.5/11.24
10:00CBSNCIS: Los Angeles1.7/59.78
ABCCastle1.4/47.41
NBCState of Affairs1.1/34.73

Gotham sezon arasından 2.5 reytingle dönmüştü, her hafta düşüşe geçti. :(

Reytingler düşünce mecbur. Böyle düşmeye devam ederse ikinci sezon son sezon olur zaten. :):)
kimm canlandırıcak acaba malumm joker batmandan bile daha çok sevilen bir karekterdir yanı bulucenin batman olmasından bile daha büyük bir olay bu jokerin gelmesi:F:F

kimm canlandırıcak acaba malumm joker batmandan bile daha çok sevilen bir karekterdir yanı bulucenin batman olmasından bile daha büyük bir olay bu jokerin gelmesi:F:F
Kimin oynayacağını ben de merak ettim. Penguen gibi iyi oyuncu seçerlerse dizi için cidden çok iyi olur ama kötü oyuncu seçerlerse dizinin sonu olur. :)

Kimin oynayacağını ben de merak ettim. Penguen gibi iyi oyuncu seçerlerse dizi için cidden çok iyi olur ama kötü oyuncu seçerlerse dizinin sonu olur. :)
penguenle ortak olucaklar gibi hissediyorum ben öyle birşey olursa tekrar 2 üstü reytingleri görürüz bence o ikiliden çok komik sahneler çıkar :F:F:F

penguenle ortak olucaklar gibi hissediyorum ben öyle birşey olursa tekrar 2 üstü reytingleri görürüz bence o ikiliden çok komik sahneler çıkar :F:F:F

spoiler kısmını açma sakın :)

dediklerine göre joker gelince jim gordon un sevgilisi barbarayı sırtından yaralıyor barbara felç geçiriyor ondan sonraki tüm ömrünü tekerlekli sandalyede geçiriyormuş kız ?

üzüldüm şimdi umarım burda aynısı olmaz:)

The Originals kesinlikle daha fazla oranları hak ediyor...
2 Broke Girls çok iyi.Tebrik ederim.Dizi kendini izlettiriyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,570
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy