"19. Türkiye Müzik Ödülleri" Törenini Beğendiniz Mi?

Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Oy: 2 18.2%
  • Hayır, beğenmedim.

Oy: 9 81.8%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Doğuş Yayın Grubu tarafından hazırlanan ve Kral TV, Kral Pop ve Star gibi pek çok platformda izleyicisiyle buluşan 19.'su düzenlenen "Türkiye Müzik Ödülleri" törenini beğendiniz mi?

Tam%20ekran%20yakalama%2020_02_2013%20112023-001.jpg

dizi kolik

Karagül'ün reklam aralarında izledim :) Gayet iyiydi beğendim ben :) Mustafa Ceceli 2 ödül aldı zaten o bile yeterli beğenmem için :O

Çok çok iyi bir organizasyon olmadı. Daha iyi bir organizasyon beklerdim. :)

Mustafa Ceceli ve Mehmet Erdem'in ödül alması dolayısıyla beğendim sahne de fena değildi ancak ses kalitesi vasattı diyebilirim. :)

hayır ses düzeniberbattı :( siyas ibişiler de oldu bir ara üstüne demet akalın da ödül alıncca tören söndü

Geçen sene çok beğenmiştim. Organizasyon gayet iyiydi. Teknik olarak ve kullanılan sahne daha görkemliydi. Bu sene çok sıradan geldi bana bu tören. Verilen ödüllerinde pek adil olarak gittiğini düşünmediğim için ben beğenmedim maalesef. Umarım seneye bu seneden ders alarak daha iyi bir hazırlık yaparlar. :)

Mustafa Ceceli ödül aldı, o benim için yeterdi. Sonuna kadar hakediyordu. Mehmet Erdem'de haketti ayrıca. :)

Oyunuzu ankette de belirtebilirsiniz arkadaşlar. @WesTxCoasT, @Arslan Bey, @RevaN, @Almila, @xemrexxx. :)

Tamamını izleyemedim zaten ama Twitter'dan gördüğüm kadarıyla ses düzeni çok kötüymüş ödül alanları da beğenmedim. Geçen sene daha iyiydi tören.

Gayet güzeldi bence.. Tabii her zaman daha iyi olabilir ama iyiydi yani..

Aramızdan ayrılan sanatçıları unutmamaları ayrı bir incelik. :)

Arada bir göz attim. Ses kalitesi sifirdi. Ayrica Canli oldugu icin organizasyonu iyi yapamadilar. Bir ara Hali Sezai sarki söyledikten sonra mikrofonunu kapatillar, yayina devam ettiler, adam sahnede kaldi.

Bence olmadi.

Arada bir göz attim. Ses kalitesi sifirdi. Ayrica Canli oldugu icin organizasyonu iyi yapamadilar. Bir ara Hali Sezai sarki söyledikten sonra mikrofonunu kapatillar, yayina devam ettiler, adam sahnede kaldi.

Bence olmadi.

Geçen senede canlıydı ama bu gibi hiçbir sorun yaşanmadı. Bu sene pek önem vermemişler organizasyona...

Ödüller genel olarak yerindeydi ama tören vasattı çok fazla sorun oldu, yakışmadı böyle büyük bir organizasyona hatalar...

- - - Ekleme - - -

Bir de playback olayı yanlıştı tabii ama o ses düzeniyle canlı söylense daha büyük felaket olurdu.