19 Ocak 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evleneceksen Gel yeni saatinde daha mı iyi gidecekti?
Programa baya gerilemiş yeni saatinde.

Bu Tarz Benim Show Tv geride kalmış Tv8'e göre.
Kızışmalı bir rekabet var ne olacak bakalım buranın sonu.

Paramparça güzel gitmiş, tebrikler diziye.

Hak edilmeyen bir liderlik diyebilirim. Karadayı o efsane bölüme zirvede olmalıydı
Izleyiciyi karadayiya yine cekmek çok zor yavaş yavaş yukselebilir artik yukselebilirse dünkü bölüm gibi olursa diğer bolumler yukselir

Paramparça nin hak etmedigini nerden çıkardın oda superdi

Izleyiciyi karadayiya yine cekmek çok zor yavaş yavaş yukselebilir artik yukselebilirse dünkü bölüm gibi olursa diğer bolumler yukselir

Paramparça nin hak etmedigini nerden çıkardın oda superdi
Son 1 aydir müthiş gidiyor 1 bölümdür değil ki. Bu denekler genellikle bayan izleyiciyi yansitiyor denekler değişirse o zaman görürüz gerçek oranlari

Son 1 aydir müthiş gidiyor 1 bölümdür değil ki. Bu denekler genellikle bayan izleyiciyi yansitiyor denekler değişirse o zaman görürüz gerçek oranlari
Karadayiyi kadinlar daha çok izliyor lo benim sinifta bi kişi izliyor oda kız mesela dedigim gibi karadayidan uzaklastirmaya çalışıyor digerleri beni cevremde karadayi izleyen yok

Denekler değişir inşallah ne diyelim

atv reklama girince Paramparça yeni bölüme giriyor ve 21.45'e kadar reklamsız gidiyor. atv aynı taktiği uygulasa arada fark olmaz. Yanlış kanal politikası yüzünden Karadayı daha az reytingler alıyor. Onlar sana karşı nasıl strateji geliştiriyorsa sende geliştireceksin. Bu söylediklerim tabii Paramparça'nın başarısını gölgelemez bu yıla damga vurmuştur, tebrik ederiz.

Savciya guvenme dedim bak yine reklamalara sarilmissin))))

Savciya guvenme dedim bak yine reklamalara sarilmissin))))
Yok valla öyle. Önceki hafta Star yeni bölüm jeneriğinden sonra reklam vermişti bu hafta vermedi. Karadayı 20:45'te reklama girdi Paramparça yeni bölüme başlayıp 21:45'e kadar reklamsız gitti. Bir kezde Paramparça reklamda iken Karadayı yeni bölüme başlasa reytingler bu kadar açılmaz.

Hani karadayinin reytingi yuksek bundan dolayi azalsa haklisin ama karadayiya bu reyting de fazla ustelik paraparca reytingi azalmis. Demek ki ne kadar gec baslasa o kadar reyting artar

paramparça ve karadayı iyi gitmişler tebrikler

Paramparça her zaman ki gibi üthiş oranlar almış.Bu sezon tüm gruplarda +10 alan tek dizi.Tebrikler.Dizi aslında 13 14'lere çıkabilir.Gülseren'in kocası daha gelmedi o gelse neler olur neler

Karadayı Turgut gelir zirveye çıkarız dediler ama kımıldama yok

Hata yapıldı Turgut Paramparça başlamadan gelecekti.