Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
biliyormusun düşünmedim değil.2 gün önce mi ne ab de 6.76 mı ne reyting almıştı.Ben o gün bu çoğunluk kadın dizisi dedim acaba bu saatte bu kadar izleniyorsa 20 de yayınlansa nasıl alır diye düşünüyordum.Şu anda 2 günü cepte perşembe ve cuma günleri ve kurt seyit gelecek 3 gün oluyor.(kurt seyitin tutacağını düşünüyorum hemde yüksek reytingler alacak diye düşünüyorum.)ve kösem sultan dizisi büyük ihtimalle starda olacak(bu dizinin de tutacağını düşünüyorum ama meryem olursa ve okan çünkü hürrem kösemin yarısı kadar etki yaratmış.kösem daha çok iş yapar.meryemi türk halkı sevdi timur savcıda biraz mantıklı düşünürse altın yumurtlayan tavugu kaçırmaz.)ve starın 4 günü doldu diğer 3 gün?
biliyormusun düşünmedim değil.2 gün önce mi ne ab de 6.76 mı ne reyting almıştı.Ben o gün bu çoğunluk kadın dizisi dedim acaba bu saatte bu kadar izleniyorsa 20 de yayınlansa nasıl alır diye düşünüyordum.
Şu anda 2 günü cepte perşembe ve cuma günleri ve kurt seyit gelecek 3 gün oluyor.(kurt seyitin tutacağını düşünüyorum hemde yüksek reytingler alacak diye düşünüyorum.)ve kösem sultan dizisi büyük ihtimalle starda olacak(bu dizinin de tutacağını düşünüyorum ama meryem olursa ve okan çünkü hürrem kösemin yarısı kadar etki yaratmış.kösem daha çok iş yapar.meryemi türk halkı sevdi timur savcıda biraz mantıklı düşünürse altın yumurtlayan tavugu kaçırmaz.)ve starın 4 günü doldu diğer 3 gün?