- Reaksiyon puanı
- 114,088
- Puanı
- 1,060
4 kere güldünmü bakacam4 kere etiketlemişsinbaşarısız etiket denemeleri de vardır tabisi
4 kere güldünmü bakacam4 kere etiketlemişsinbaşarısız etiket denemeleri de vardır tabisi
normalde survivor konularına olmamış basarım ama hatrına güldüm4 kere güldünmü bakacam
olmamış atabilirsin, ben eskisi gibi olumsu bakmıyorumnormalde survivor konularına olmamış basarım ama hatrına güldüm
Gece gece fotonu ne paylaşıyorsun yüreğime inicekti 😕😕😕 @gözlemci @destere @Harunnn60 @Forumdash @eskicial sana hadsiz
@xemrexxx naptın sen @Çiğdem- zaten yaşlı kalpten mi götüreceksin kızıGece gece fotonu ne paylaşıyorsun yüreğime inicekti 😕😕😕 @gözlemci @destere @Harunnn60 @Forumdash @eskici
cadolozlar ölmez ki korkudan.ss
cadolozlar ölmez ki korkudan.ss
Mezarında kala kala bu hale gelmiş
Hahha Aaa buna ateş işlemez ayoll Zebanileride kandırır bu bir algılarını bulur santaj edercadolozlar ölmez ki korkudan.ss
aaa resmen beni çözmüş 😱 @ForumdashHahha Aaa buna ateş işlemez ayoll Zebanileride kandırır bu bir algılarını bulur santaj eder
Tabi ki çözecekaaa resmen beni çözmüş 😱 @Forumdash
@Forumdash Abiciğim bu aralar gözümü açtı gerçekten nasihat ediyor taktik veriyoraaa resmen beni çözmüş 😱 @Forumdash
Ooooo çok özlemişim. Bu sanatsal övgünden dolayı şükranlarımı sunuyorum sana.
Bu arada come ooon. 8. Gün iyi hoş dizi sevdim ama ben yalnız kalmam, tercih ederim.8.güne yazık olacak Son dizisi kalitesinde bir iş olacak ama reytingsiz olacak onun gibi umarım atv yine dayanırneyse @Dosi senin saçını başını yolarım hadsiz bir mesajında 20 dakika ile aynı kefeye koymuşsun 8.günü höst diyorum sana geri bas ; süs bitkisi tubişin burcu seviyesinde oyunculuk yapabilmesi ; @Çiğdem- in dünya güzeli olmasından @MasacRE- @MEnes @eskici @S.G.A.T. @gözlemci ve @Sherlock un sevgili yapmasından @kerem ın foseptik çukuruna düşüp süper güç kazanmasından ; @Yiğitt in total d yi geri almasından ;@Ahmed @serhatt @Thequeer in koca bulmasından @destere nin 140 kilodan 70 kiloya düşmesinden @Harunnn60 egoistliği bırakmasından @Forumdash ın faruk @Aserat ın kaknem olmadığını ispat edebilmesinden hatta @xBUGRAx ın in foxunun ab kanalı olmasından bile zor .ss
Ay senı buldum ya koca olarak tatlım daha fazlasında gözüm yok8.güne yazık olacak Son dizisi kalitesinde bir iş olacak ama reytingsiz olacak onun gibi umarım atv yine dayanırneyse @Dosi senin saçını başını yolarım hadsiz bir mesajında 20 dakika ile aynı kefeye koymuşsun 8.günü höst diyorum sana geri bas ; süs bitkisi tubişin burcu seviyesinde oyunculuk yapabilmesi ; @Çiğdem- in dünya güzeli olmasından @MasacRE- @MEnes @eskici @S.G.A.T. @gözlemci ve @Sherlock un sevgili yapmasından @kerem ın foseptik çukuruna düşüp süper güç kazanmasından ; @Yiğitt in total d yi geri almasından ;@Ahmed @serhatt @Thequeer in koca bulmasından @destere nin 140 kilodan 70 kiloya düşmesinden @Harunnn60 egoistliği bırakmasından @Forumdash ın faruk @Aserat ın kaknem olmadığını ispat edebilmesinden hatta @xBUGRAx ın in foxunun ab kanalı olmasından bile zor .ss
Rica ederim efendim.Ooooo çok özlemişim. Bu sanatsal övgünden dolayı şükranlarımı sunuyorum sana.
8.güne yazık olacak Son dizisi kalitesinde bir iş olacak ama reytingsiz olacak onun gibi umarım atv yine dayanırneyse @Dosi senin saçını başını yolarım hadsiz bir mesajında 20 dakika ile aynı kefeye koymuşsun 8.günü höst diyorum sana geri bas ; süs bitkisi tubişin burcu seviyesinde oyunculuk yapabilmesi ; @Çiğdem- in dünya güzeli olmasından @MasacRE- @MEnes @eskici @S.G.A.T. @gözlemci ve @Sherlock un sevgili yapmasından @kerem ın foseptik çukuruna düşüp süper güç kazanmasından ; @Yiğitt in total d yi geri almasından ;@Ahmed @serhatt @Thequeer in koca bulmasından @destere nin 140 kilodan 70 kiloya düşmesinden @Harunnn60 egoistliği bırakmasından @Forumdash ın faruk @Aserat ın kaknem olmadığını ispat edebilmesinden hatta @xBUGRAx ın in foxunun ab kanalı olmasından bile zor .ss
Elbette, gerçekleri söylemek suç olmadığına göre sonuna kadar destekçinim.Rica ederim efendim.
Gerçekleri söyledim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?