Arka Sokaklar'ın sbt'deki tekrarı 5.37 almış. Yeni bölümü 5.71 almıştı sbt'de. Tekrarı yeni bölümü geçecek nerdeyse.
@pompy hangi aralıktanormaldir
arka sokakları 7-12 yaş aralığı çocuklar daha çok izliyor geç saatte tv izlemeleri yasak olduğu için düşüyordur oranlar
Sanmamnormaldir
arka sokakları 7-12 yaş aralığı çocuklar daha çok izliyor geç saatte tv izlemeleri yasak olduğu için düşüyordur oranlar
Kanal D'de olduğu için böyle konuşuluyor olmasın?bu dandik ve zevksiz maçlar nasıl bu kadar izleniyo şaşıyorum dün 10 dk baktım sıkıldım resmen zaten oynadığımız takımlar berbat
Sanmam7-12 yaş aralığı Cumartesi geç yatabilirler.
ne lafı ona laf söyleyen beyin travması geçiriyorbazen büyüklerde şaşırıp izleyebiliyorpompy e laf yok
aynenne lafı ona laf söyleyen beyin travması geçiriyor
Bence as'yi her yaştan insanlar izliyor. Sırf çocuklarla alamaz bu reytingleri.cumarteside olsa onlara belli bir alışkanlık kazandırmak için ebeveynleri erken yatırıyordurama hepsi uyumuyor tabiki hepsi uyusa arka sokaklar dip yapar
Bence as'yi her yaştan insanlar izliyor. Sırf çocuklarla alamaz bu reytingleri.Ayrıca geçen sene Pazartesi de yayınlandı. Totalde 10 aldığı olmuştu.
diğer milli maç yorumlarıma da bakabilirsin hemde eleme maçlarınaKanal D'de olduğu için böyle konuşuluyor olmasın?
Evet ailecek izlenecek bir dizi desek daha doğru olur.sadece çocuklar izliyor demedimki zaten çocukların daha fazla izlediği bir dizi ben çevremden görüyorum 7 ve 8 yaşlarındaki çocuklar arka sokaklar başlayınca ekrana koşturuyor .. ama tüz izleyicileri çocuk mu değil tabiki yüzde 60 ı çocuksa geriye kalanıda yetişkinler ve çocukları yalnız bırakmayan anne babaları falandır
İmparator arttırdı reytingleri bence de.diğer milli maç yorumlarıma da bakabilirsin hemde eleme maçlarına
böyle uyduruk ve zevksiz bi maçın bu reytingi alması bile milli takımdan hala bişeyler bekleniyor olmasının sonucudur
kesinlikle fatih terim herkes için umud olduEvet ailecek izlenecek bir dizi desek daha doğru olur.Çocuklar ve ebeveynleri bakıyorlardır birlikte. Ama zaten belli bir kitlesi yok dizinin. Tv'de izleyecek bir şey bulamayan as açıyordur mesela. Yılların alışkanlığı. Bir de boşluk dizisi tabii.
İmparator arttırdı reytingleri bence de.Abdullah Avcı olsa 5 anca alırdı büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?