19 Kasım 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bence de. Oranlarında düşüş yaşayabilir. Çünkü erkek dizisi değil. Diziyi Burak Özçivit hayranı kızlar ve kadınlar izler çoğunlukla. Onlar da geç saate kalmaz pek..

ben fahriyeyi izliyorum burakla işim yok yani
sadece o şekilde ayırma diziyi erkek dizisi kız dizisimi olur
) takaslaşma belirtileri başladı sende

sabahki pembe diziler haricinde, prime time da yayınlanan diziler genelde herkese göredir bazılarına kadınlar daha fazla ilgi gösterir bazılarınada erkekler fazla ilgi gösterir

Aslında kadın - erkek dizisi ayrımı yapmayı ben de sevmem ama bazi dizilerde bariz olarak görülebiliyor bu ayrım.
Çalıkuşu bence daha çok bayanlara hitap eden bir dizi. Yoksa pt -2'de yüksek çıkardı reytingleri. Mesela Kuzey Güney erkek dizisiydi. Dizi pt -2'ye geçince uçuşa geçti çünkü erkekler daha geç yatar.

)

kıvanç erkeklerin favorisiydi yani
) dediğin doğru vurdulu kırdılı bol dövüş sahneli dizilere erkekler daha fazla ilgi gösteriyor ama izleyen bir çok bayanda var

)

kıvanç erkeklerin favorisiydi yani
) dediğin doğru vurdulu kırdılı bol dövüş sahneli dizilere erkekler daha fazla ilgi gösteriyor ama izleyen bir çok bayanda var
Vurdulu kırdılı dizileri izleyen bayanlar olur tabii ama erkeklerin daha çok hoşuna gider.
Kuzey Güney Kıvanç faktörüne rağmen bayanlardan beklenen ilgiyi göremedi. Görseydi zirveye oynardı zaten.
Çalıkuşu da erkeklerden ilgi görseydi iyi giderdi mesela.

salı günü pembe dizi seven kadınların birçoğunun tercihi benim için üzülmedir, arada bir bende bakmak zorunda kalıyorum evdekiler açıyor diziyi
bunu tahmin edebiliyorum.. ama çalıkuşu için net bir tahminim yok izleyici kitlesi kimden oluşur tam bilemiyorum

burak özçivit yakışıklı erkek olabilir ama oyunculuğuyla başrolü haketmiyor desem haksızlık yapmış olurmuyum?

Benim annem de Benim İçin Üzülme'yi izliyor. Çalıkuşu bazı izleyicilere sıkıcı gelmiş olabilir. Bu yüzden ilgi görmüyordur. Senaryo hızlandı diyorlardı ama bakalım. Reytinglerde bir hızlanma göremedik henüz.
)

burak özçivit yakışıklı erkek olabilir ama oyunculuğuyla başrolü haketmiyor desem haksızlık yapmış olurmuyum?

olmazsın .. çok iyi oyuncu değil ama berbatta değil, ortalama bir oyunculuğu var

birçok başrol oyuncusundan daha iyi mesela A.S.K dizisindeki kocaoğlanı ikiye katlar

5 dakika baktım çalıkuşuna kimse kimseyle konuşmadı,dizi çok durgun hiç ilerlemiyor akıcılık probelemi var.

Haksız sayılmazsın. Fena oyuncu değil ama başrol olacak kadar iyi mi bilemiyorum..

5 dakika baktım çalıkuşuna kimse kimseyle konuşmadı,dizi çok durgun hiç ilerlemiyor akıcılık probelemi var.
Ben de biraz bakayım dedim de benim de içim sıkıldı. Diziyi günümüze uyarlasalar daha iyi olabilirdi belki..

olmazsın .. çok iyi oyuncu değil ama berbatta değil, ortalama bir oyunculuğu var

birçok başrol oyuncusundan daha iyi mesela A.S.K dizisindeki kocaoğlanı ikiye katlar
son dönemde parlayan erkek jönlerden mesela bir tolgahan sayışman veya Çağatay Ulusoy olamadı

tutan tek dizisi herhalde baba ocağı oldu

maç için iyi tahmin yapmışsın ama yinede tereddütlerim var.
kaçak izlemek için ekran başına geçen erkek izleyiciler,yeni bölümü bulamayınca maça akın etmiş olabilirler.
Maç tahminlerim çok yerinde oldu bence de.
Daha yüksek bile çıkabilir. Kaçak'ın izleyicisi maça kaymıştır dediğin gibi. Ama benim tahmin aralıklarımda çıkar gibi.

O Ses düellolara rağmen Sbt'de iyi gitmiş. Aynı hız devam ediyor Acun.

O Ses düellolara rağmen Sbt'de iyi gitmiş. Aynı hız devam ediyor Acun.

sistem değisti o seste artık kaybeden yarısmacıyada dönülebiliyor 3 yarısmacı katma hakkı var birde duellolar oncesı sanki kavga var gibi ses efektleri eklemisler çok iyi olmus

Yani Duellolara Önlemi Çoktan almıs Acun Birde Çok Erken Basladi Ona ragmen sbt iki gruptada 11 Reyting Ve Üstü

Salı günleri yüksek almıyor Pazartesi göre ama bakalım kaç alıcak