19 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu..

Son düzenleme:
Öyle Bir Gecer Zaman Ki Bugun süper otesi bir SEZON FİNALİ ile tozu dumanı birbirine katacak!! Mukkemmel bı bölüm olacak ve herkezin zihninde ki sorular bu bölümden sonra cevabını bulacak!!

Umarım süper bı yükselişe gecer yarın Öyle Bir Gecer Zaman Ki...

Bu akşam herhangi bir engel olmazsa ki en büyük engel annem o Öyle Bir Geçer Zaman Ki yi izleyeceğinden,Pis Yedili yi ancak reklam aralarında izleyebilirim :)

Unutma Beni Dün ; 15:00 - 16:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.58 , 2) KANALD: 2.57 , 3) ATV: 1.65
Umarım bugün yükselir :)

- - - Ekleme - - -

Umarım bugün FOX 15.00 - 16.00 ARASI EN AZ %4,00 alır :) gerçi reytingleri hep başarılı :)

- - - Ekleme - - -

14:00 - 15:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 2.52 , 2) ATV: 1.96 , 3) FOX: 1.5
FOX yine iyi gitmiş :)

FOX unutma beni ile adeta düştü, acilen yeni senaryolar lazımm..

bugün ;
15:00 - 16:00 ortalama
<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.14 , 2) KANALD: 2.5 , 3) ATV: 1.63
dün ;
15:00 - 16:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.58 , 2) KANALD: 2.57 , 3) ATV: 1.65

bir iki haftadır sbt de bir değişiklik oldu. normalde ekradan okular tatil oldugu için çocuk dizilerin ve programlrın artması gerekrken tam tersi oldu atv deki yeniden başlayalım 13-16 arasında yükselişe geçerken . arka soskaklar ve akasya duragı gibi çock programları düşüşe geçti. arak sokakalrın finali ab de 3.7 aldı üstelik kanal d.. ilginç sbt bişeylerle yine oynuyor bakalım sonu nereye varacak

- - - Ekleme - - -

Öyle Bir Gecer Zaman Ki Bugun süper otesi bir SEZON FİNALİ ile tozu dumanı birbirine katacak!! Mukkemmel bı bölüm olacak ve herkezin zihninde ki sorular bu bölümden sonra cevabını bulacak!!

Umarım süper bı yükselişe gecer yarın Öyle Bir Gecer Zaman Ki...
finalinn artmasını bekliyorum bir kaç kişi ölecek her ölüm reyting getirir prensibiyle ükselmesi lazı. am 3. sezon diziye dip yaparak başlatacak. ha bide osman umarım seneye büyür artık :)))))))))))))))))))))))

bir iki haftadır sbt de bir değişiklik oldu. normalde ekradan okular tatil oldugu için çocuk dizilerin ve programlrın artması gerekrken tam tersi oldu atv deki yeniden başlayalım 13-16 arasında yükselişe geçerken . arka soskaklar ve akasya duragı gibi çock programları düşüşe geçti. arak sokakalrın finali ab de 3.7 aldı üstelik kanal d.. ilginç sbt bişeylerle yine oynuyor bakalım sonu nereye varacak

- - - Ekleme - - -

finalinn artmasını bekliyorum bir kaç kişi ölecek her ölüm reyting getirir prensibiyle ükselmesi lazı. am 3. sezon diziye dip yaparak başlatacak. ha bide osman umarım seneye büyür artık :)))))))))))))))))))))))

Aylin ölecek bu bölümde, ÖBGZ'nin reytingleri yükselir.

- - - Ekleme - - -

Bende finalin artmasını bekliyorum ama sbt bu o yüzden bı tahmin bile tam edemiyorum, bu arada merak etme osman için. Osman'ı bugünkü bölümde son görüşümüz olacak çünkü diziden ayrılıyor.

Bende finalin artmasını bekliyorum ama sbt bu o yüzden bı tahmin bile tam edemiyorum, bu arada merak etme osman için. Osman'ı bugünkü bölümde son görüşümüz olacak çünkü diziden ayrılıyor.

Emir Berke diziden ayriliyor mu? Nerede okudun ?