Boşlukta başlayan diziler yükseliş yaşıyor. Kötü Kan milli maç karşısında ölü doğdu, Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'nı saymıyorum bile.Bu sene diziler beni cidden şaşırtıyor. Garibim Kötü Kan'da böyle bir atak yapsa keşke.
Bebek düşük yaptı.Boşlukta başlayan diziler yükseliş yaşıyor. Kötü Kan milli maç karşısında ölü doğdu, Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'nı saymıyorum bile.
Yani Cuma günü dopdoluyken Çarşamba gününü neden denemediler anlamıyorum. Yazık oldu diziye.Boşlukta başlayan diziler yükseliş yaşıyor. Kötü Kan milli maç karşısında ölü doğdu, Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'nı saymıyorum bile.
Kötü Kan gerçekten farklı bir kan olarak gözüktü... Kaliteli işlerin bu ülkede pek izlenmeme füryasına katıldı... Benim bildiğim Fox-Now bu reytingle acımaz, yok eder diziyi maaleef...Bu sene diziler beni cidden şaşırtıyor. Garibim Kötü Kan'da böyle bir atak yapsa keşke.
O da Kötü Kan’ın bahtsızlığı maalesef. Çarşamba denense sonuç bambaşka olabilirdi.Yani Cuma günü dopdoluyken Çarşamba gününü neden denemediler anlamıyorum. Yazık oldu diziye.
Kötü Kan gerçekten farklı bir kan olarak gözüktü... Kaliteli işlerin bu ülkede pek izlenmeme füryasına katıldı... Benim bildiğim Fox-Now bu reytingle acımaz, yok eder diziyi maaleef...
Ertan Saban'ın NTC ile yüzü bir türlü gülmedi. Yazık oluyor adama.O da Kötü Kan’ın bahtsızlığı maalesef. Çarşamba denense sonuç bambaşka olabilirdi.
Hiç sorma ya adam büyük oyuncu, her oynadığı işte büyük oynuyor ama bir türlü istediği sonuçları alamıyor...Ertan Saban'ın NTC ile yüzü bir türlü gülmedi. Yazık oluyor adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?