Benim dizi batmış ya, bu sefer üşenmeden akşam yorum yapıcam.
Kalite bi zahmet olsunGünün en çok izlenen dizisi YARGI
sabah reytingleri gördüğümde gözüme batan ilk şey buydu bence herkes tam tersini bekliyordu'Yargı' dizisi tam AB grupluk bir iş olmasına rağmen TOTAL açık ara daha iyi açmış,
Sensin leş. .ssNe kadar çok yorumlanacak şey var ya özlemişiz böyle rekabetleri.
Yargı beklediğimden çok daha iyi başlamış. Kaderi Yalancı gibi olur diyordum ama yanılmışım. Üç yeni dizi arasında en düzgünü bu olduğu için sevinmedim de değil açıkçası. Teşkilat gelince tekrar bakmak lazım ama özellikle bölüm sonu çok ilgi çekmiş o yüzden ikinci haftaya da izleyicisini taşıyacaktır. Zaten sonu muhtemelen reytinglerden değil yine Ay Yapım'ın klasik senaryo sendromundan olur 10 hafta sonra tekrar görüşelim.
UŞM yükselir derken düşmüş. Ne yalan söyleyeyim böyle kadına şiddet dolu leş ötesi bir işin patlamasına gerçekten sevindim. En güçlü olduğu Total'de bile rakibe izleyici kaptırmış. Son Yaz'la birlikte şimdilik en zayıf halka ikisi gibi görünüyor.
Yeni Gelin ve Kuzey Yıldızı'ndan sonra İçimizden Biri de kesin tutar diye düşündük ama yanıldık. Demek ki gerçekten çekirge bir sıçrar iki sıçrar ama üçüncüsünde yapamazmış. Süreç Film'in bu sezon Show'a yaptığı iki dizi de hüsrana uğradı ileride birlikte bu kadar sık iş yapmazlarsa şaşırmam.
Bülent Ersoy resmen Benzemez Kimse Bize'yi kurtarmış onun bu halleri olmasa daha kötü başlardı bence. O muhteşem kafayla günün 1. olmayı hak eden tek yapımıydı ama buna da şükür.
İkimizin Sırrı için yolun sonu yaklaşıyor belki ATV biraz zorlarsa 13'ü görür. O başrollerle olacak iş değildi zaten.
Sana hitap eden elli tane Total dizisi var bir tanesi eksilse hiçbir şey kaybetmeyiz.Sensin leş. .ss
Bana en hitap eden buSana hitap eden elli tane Total dizisi var bir tanesi eksilse hiçbir şey kaybetmeyiz.
Ay onu boşver hazır gelmişken Kırmızı Oda'nın gündüz ve gece tekrar reytinglerini de alalım.Bana en hitap eden bu
Yargı'nın 2.tekrarı nın reytlnglerini öğrenebilir miyimBana en hitap eden bu
Valla tutmamasına çok şaşırdım tekrarları da iyi gitmişti halbukiFoxun pazar günü de boşaldı @Alos @slhttnmtlbunun yapımcısı daha da kötü daha satışlqrı da olmqdı yurtdışına
Yargı yargı dağıtmış beklemiyordumTutarsa benim için sürpriz olcak
Gir twitter hesabıma bakYargı'nın 2.tekrarı nın reytlnglerini öğrenebilir miyim
------
Valla tutmamasına çok şaşırdım tekrarları da iyi gitmişti halbuki
00.45 te yayınlanan tekrarını diyorumGir twitter hesabıma bak
İmkansız her günde tutar bence.Foxun pazar günü de boşaldı @Alos @slhttnmtlbunun yapımcısı daha da kötü daha satışlqrı da olmqdı yurtdışına
Yargı yargı dağıtmış beklemiyordumTutarsa benim için sürpriz olcak
Bilmiyorum büyük konuşmamİmkansız her günde tutar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?