19 Eylül 2014 Cuma ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1411311846.jpg

Cuma'nın reyting sonuçları dün ABD'de geç yayınlandı, dolayısıyla bizde de bugüne kaldı. Fakat pek bir şey kaçırmış sayılmazsınız çünkü Cuma günleri ABD'de çok az televizyon izlenen boş bir gün. Birkaç dizi yayınlanıyor bu günde ama onlar daha başlamadı.

Cuma'nın kayda değer tek gelişmesi Utopia'nın 0.5 reytinge kadar düşerek iyice dibe vurması oldu. Fox programla çok büyük hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor, her an Utopia'nın yayından kaldırıldığı haberi gelebilir...

Big Brother'ın CBS adına iyi sonuçlar alıp günü zirvede tamamladığını da belirtelim.

SaatKanalProgram18-49 Rating/ShToplam İzleyici (Milyon)
8:00CBSBig Brother1.6/75.23
NBCThe Biggest Loser - Tekrar0.7/35.23
ABCLast Man Standing - Tekrar0.7/34.19
FOXRed Band Society - Tekrar0.6/22.08
CWMasters of Illusion0.4/21.50
8:30ABCLast Man Standing - Tekrar0.7/34.06
CWWhose Line Is It Anyway? - Tekrar0.4/21.26
9:00NBCDateline (9-11Pm)1.2/45.24
ABCShark Tank - Tekrar1.1/44.34
CBSHawaii Five-0 - Tekrar0.8/34.83
FOXUtopia0.5/21.54
CWAmerica's Next Top Model - Tekrar0.2/10.65
10:00ABC20/200.9/34.11
CBSBlue Bloods - Tekrar0.5/36.06
Kanal SıralamalarıCBSNBCABCFOXCW
18-49: Rating/Share1.0/41.0/40.9/30.6/20.3/1
18-34: Rating/Share0.7/30.5/20.6/30.4/20.3/1
Toplam İzleyici (Milyon)5.3744.2974.1932.2801.028

Cuma bizdeki Tv'ye uymadı Abd. Bu kadar boş bir gün oluşu baya tatil yapmayı seviyorlar galiba. Bizdeki gibi değil.

Utopia çok kötüymüş. Acun umarım aynı hüsranı yaşamaz.:)

Yarı yarıya izlenme düşüşü var perşembeden bu güne. Cuma özel işleri mi var acaba milletin. :D

Cuma bizdeki Tv'ye uymadı Abd. Bu kadar boş bir gün oluşu baya tatil yapmayı seviyorlar galiba. Bizdeki gibi değil.

Utopia çok kötüymüş. Acun umarım aynı hüsranı yaşamaz.:)
Dışarıda geçirmek için en uygun geceleri, genelde sinemaya falan gidiyorlar. Bizim gibi evde oturmuyorlar her akşam. :):)

Evet ilgi gördüğü sürece devam. Özellikle şu aralar reytingler önemli olduğundan devam edeceği kesin. :):)
kesinlikle devam etmeli bence yabancı diziler ekim ayında yeni sezonlarına başlayacaklar yanı asıl ekim ayından itibaren bu uygulama lazım olucak izlediğim yabancu dizilerinde reting durumunu takip edebilmek çok hoşş olur cidden :love1::love1::love1:

aaa son olarak rica etsem @OzaN abd reytinglerinden braz bilgi verirmisin ben bu oranlardan hiçbirşey anlamadım çünkü :kiki::kiki::kiki:

Dışarıda geçirmek için en uygun geceleri, genelde sinemaya falan gidiyorlar. Bizim gibi evde oturmuyorlar her akşam. :):)

Zaten maçlar var galiba hafta sonu sadece. Biz Karagül izliyoruz.:F

Bu arada özel kanallar reytinge girmiyor ama izlenme oranlarına nasıl ulaşacağız.

kesinlikle devam etmeli bence yabancı diziler ekim ayında yeni sezonlarına başlayacaklar yanı asıl ekim ayından itibaren bu uygulama lazım olucak izlediğim yabancu dizilerinde reting durumunu takip edebilmek çok hoşş olur cidden :love1::love1::love1:

aaa son olarak rica etsem @OzaN abd reytinglerinden braz bilgi verirmisin ben bu oranlardan hiçbirşey anlamadım çünkü :kiki::kiki::kiki:
18-49 yaş grubundaki 1.6 - 1.3 - 0.7 diye giden rakamlar reyting işte, asıl önemli olanlar onlar. Bizde 8-10 reyting başarılı oluyor ama onlarda 3 hatta 2 bile büyük başarı oluyor. Zaten yorumlarla hangi dizinin başarılı hangisinin başarısız olduğunu yazıyorum. Biraz kanala göre de farkediyor başarı durumu. Mesela CBS için 1.0 çok çok kötüyken, CW için mükemmel olabiliyor. :)

Bir de tabii öncesindeki ve sonrasındaki programların aldığı reytingler önemli. Gerçi o bizde de önemli ama onlarda tabii çok daha fazla.

Mesela iki örnek vereyim:

A Kanalı

8.00 -> 3.4 reyting
8.30 -> 1.6 reyting
9.00 -> 1.9 reyting

B Kanalı

8.00 -> 1.4 reyting
8.30 -> 1.6 reyting
9.00 -> 1.3 reyting

A kanalındaki 8.30'daki program ile B kanalındakinin reytingleri aynı ama A kanalındaki önceki programın reytingini koruyamayıp aşırı düşürmüş bu nedenle başarısız ama B kanalındaki önceki programa göre reytingi yüksek olduğundan oldukça başarılı. :)

Zaten maçlar var galiba hafta sonu sadece. Biz Karagül izliyoruz.:F

Bu arada özel kanallar reytinge girmiyor ama izlenme oranlarına nasıl ulaşacağız.
Kablolu reytinglerini de paylaşırım belki bir şekilde ama onlar reytinge pek bakmadığından çok da önemli değil. :)

18-49 yaş grubundaki 1.6 - 1.3 - 0.7 diye giden rakamlar reyting işte, asıl önemli olanlar onlar. Bizde 8-10 reyting başarılı oluyor ama onlarda 3 hatta 2 bile büyük başarı oluyor. Zaten yorumlarla hangi dizinin başarılı hangisinin başarısız olduğunu yazıyorum. Biraz kanala göre de farkediyor başarı durumu. Mesela CBS için 1.0 çok çok kötüyken, CW için mükemmel olabiliyor. :)

Bir de tabii öncesindeki ve sonrasındaki programların aldığı reytingler önemli. Gerçi o bizde de önemli ama onlarda tabii çok daha fazla.

A Kanalı

8.00 -> 3.4 reyting
8.30 -> 1.6 reyting
9.00 -> 1.9 reyting

B Kanalı

8.00 -> 1.4 reyting
8.30 -> 1.6 reyting
9.00 -> 1.3 reyting

A kanalındaki 8.30'daki program ile B kanalındakinin reytingleri aynı ama A kanalındaki önceki programın reytingini koruyamayıp aşırı düşürmüş bu nedenle başarısız ama B kanalındaki önceki programa göre reytingi yüksek olduğundan oldukça başarılı. :)

Kablolu reytinglerini de paylaşırım belki bir şekilde ama onlar reytinge pek bakmadığından çok da önemli değil. :)

Olsun bilmek güzel olur her halde.:D

A Kanalı

8.00 -> 3.4 reyting
8.30 -> 1.6 reyting
9.00 -> 1.9 reyting

B Kanalı

8.00 -> 1.4 reyting
8.30 -> 1.6 reyting
9.00 -> 1.3 reyting

aaaa çok karışık görnüyor cidden 🙂🙂🙂
ama az çok anladım sanırım abd reytinglerini çok merak ediyordum bende bu uygulama ekim ayında devam etmeli kesinlikle tüm dizilerim dönüyor onlarıda takip edebilmek çok hoşş olur 🙂🙂