Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aramızda Kalsın'ı bu akşam izleyecektim ancak bir işim çıktı ama en kısa sürede izleyeceğim. Zaten anlıklarda da fena gitmemiş. Yarın totalde 4 küsür reyting alır. Ab grubunda daha iyi de gitme durumu yok değil hani.İntikam anlıklardan yola çıkarak çok kötü gittiğini söyleyebilirim. Ancak İntikam'ın genelde sbt'de aldığı oranlar, tns de daha fazla çıkıyor. Bence yarın Ab grubunda 5 reyting ve üzeri alabilir. Totalde ise daha düşük giderek 4 ve üstü alacaktır diye düşünüyorum. Tabi sadece bir varsayım.Kurtlar Vadisi Pusu sanırım reklam stratejisi değiştirmiş bu da anlıklara haliyle yansımış. Şimdi ki anlıklara kadar en yüksek 11 görmüş. Bu da demek oluyor ki yanlış bir strateji sergilemiş kanal. Ancak ilerleyen dakikalarda nasıl sonuçlar gelir bunu da hep birlikte göreceğiz zaten.Benim Hala Umudum Var düşük oranlarla devam ediyor. Dizinin yeni saati de diziyi kurtaramayacak gibi.
Aramızda Kalsın'ı bu akşam izleyecektim ancak bir işim çıktı ama en kısa sürede izleyeceğim. Zaten anlıklarda da fena gitmemiş. Yarın totalde 4 küsür reyting alır. Ab grubunda daha iyi de gitme durumu yok değil hani.
İntikam anlıklardan yola çıkarak çok kötü gittiğini söyleyebilirim. Ancak İntikam'ın genelde sbt'de aldığı oranlar, tns de daha fazla çıkıyor. Bence yarın Ab grubunda 5 reyting ve üzeri alabilir. Totalde ise daha düşük giderek 4 ve üstü alacaktır diye düşünüyorum. Tabi sadece bir varsayım.
Kurtlar Vadisi Pusu sanırım reklam stratejisi değiştirmiş bu da anlıklara haliyle yansımış. Şimdi ki anlıklara kadar en yüksek 11 görmüş. Bu da demek oluyor ki yanlış bir strateji sergilemiş kanal. Ancak ilerleyen dakikalarda nasıl sonuçlar gelir bunu da hep birlikte göreceğiz zaten.
Benim Hala Umudum Var düşük oranlarla devam ediyor. Dizinin yeni saati de diziyi kurtaramayacak gibi.