Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
bence bu reytingleri normal. pis yediliyle kitlesi farklı kuzey güneyin farklı . senaristler kadın dizilerinde uzmanken aksiyon dizisi yapınca çuvaladılar. dizide boşlukta duran çok şey oldu özelikle ferhatın yaptıkları hiç yere oturmadı.- - - Ekleme - - -dogru diyon çok kıskançlık adamı ödürür. ama ben niye muhteşemi kıskanayım ben dizi yapımcısımıyım yani ))))))))bak sudan bıkmışbalıklara yaptıgım yorumlarada aynısını dedin şimdi dizi kaldırılıyor. yani benim ön yargım yok
bence bu reytingleri normal. pis yediliyle kitlesi farklı kuzey güneyin farklı . senaristler kadın dizilerinde uzmanken aksiyon dizisi yapınca çuvaladılar. dizide boşlukta duran çok şey oldu özelikle ferhatın yaptıkları hiç yere oturmadı.
- - - Ekleme - - -
dogru diyon çok kıskançlık adamı ödürür. ama ben niye muhteşemi kıskanayım ben dizi yapımcısımıyım yani ))))))))
bak sudan bıkmışbalıklara yaptıgım yorumlarada aynısını dedin şimdi dizi kaldırılıyor. yani benim ön yargım yok