JezabeL
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 3
- Puanı
- 157
- Web Sitesi
- www.hizlipasbolpres.blogspot.com
Tribündeki o memnuniyetsizlik dünyanın her takımında var. Tribünler kararlardan memnun olmaz. Dünyanın hemen her yerinde böyledir bu.
Maç sıkıcıydı. İlk yarı Fenerbahçe daha etkiliydi. 4 net gol kaçırdık. İkinci yarı oyun tamamen Beşiktaş'ın kontrolünde gibiydi. Ama etkili olamadılar. Sadece Toraman'ın kaçırdığı bir pozisyon ve Volkan'ın son anlarda çıkardığı bir pozisyon vardı. Fenerbahçe'nin Dia ve Niang ile kaçırdığı 2 pozisyon vardı ikinci yarıda.
Dünya'nın hemen her yerinde öyle olduğunu bende biliyorum.Yahu,ben sizin artınızı ortaya çıkarıyorum.Bundan memnun olman gerekir diye düşünüyorum.Yani çok iyi baskı altına alıyorsunuz diyorum,hem rakibi hem hakemi.Bundan önceki mesajlarıma da bakarsan anlayacaksın aslında.
İlk yarı Fenerbahçe etkiliydi demek ne kadar doğrudur bilinmez fakat Fenerbahçe'nin ilk yarı daha çok pozisyona girdiği bir gerçek. İkinci yarı çok geriye yaslandı Fenerbahçe.Beşiktaş'ta savunmasını öne çıkartıp,oyunu 40-45 metrede oynamaya başlayınca,haliyle daha çok gömülmek zorunda kaldılar.Benim anlamadığım olay şudur: Hadi anlarım,Alex'i alırsın kenara.Ama neden Baroni be abicim?Zaten gömülmüşsün kendi yarı sahana.Alsana Stoch gibi kontra atakta iş yapabilecek bir oyuncuyu.İkinci yarı Fenerbahçe Beşiktaş'ın biraz üstüne gitse çok rahat gol bulabilirdi.Fakat Aykut Kocaman beni oldukça şaşırttı.Yaptığı oyuncu değişiklikleri gerçekten kötüydü.Alınan maçı verdi.