ne çatlıcam be hep @Çiğdem- kitlesi işte çoğunluktalar napalım çiğdem gibi çirkin kızlar tabi çirkin kızları izlicekler güzelleri izleyip çatlasınlar mıKıskan çatla
ne çatlıcam be hep @Çiğdem- kitlesi işte çoğunluktalar napalım çiğdem gibi çirkin kızlar tabi çirkin kızları izlicekler güzelleri izleyip çatlasınlar mıKıskan çatla
ay yolarım seni pis kazulet.ssKırgın Çiçekler biraz düşmesine rağmen çok iyi gidiyor, helal olsun. Paramparça da adım adım zirveye yürüyor, gelecek haftalarda en azından bir grupta 1. olabilir. O Ses Türkiye ve Yeşil Deniz de yine iyi gitmiş.
Ekranların en antipatik dizilerinden Güneşin Kızları ise iyice çökmüş. Ki bu sadece dizinin değil, Kanal D'nin de çöküşü. Sadece ikisi için de "iyi oldu" diyebiliyorum.
Gamsız Hayat'ın tek başarısı 3 grupta da 24. sırayı tutturması sanırım. Dizilerin tutup tutmamasının sadece oyunculara bağlı olduğunu düşünmesem de Ceyda Ateş'e inatla neden başrol verildiğini anlayamıyorum, son dönemde tutan tek bir dizisi (ve hatta filmi) bile yok. Önüne gelen her projeye atlamasın ve kendini biraz dinlendirsin, ya da başrol sevdasından vazgeçsin.
Gerçeği de mi söylemeyelim?ay yolarım seni pis kazulet.ss
total d yi ben de sevmem ama haluk reyiz ve AlSel bir harika .ssGerçeği de mi söylemeyelim?
diriliş gibi sıfır reyting almaz amaBitecek işte.
Alsel deki Alinin vücudu berbat.total d yi ben de sevmem ama haluk reyiz ve AlSel bir harika .ss
diriliş gibi sıfır reyting almaz ama
ayol her şey vücut mu hem önemli olan oyunculuk senin engin altan @Çiğdem- se tolga sarıtaş adriana limaAlsel deki Alinin vücudu berbat.Birde reyting getirmeye çalışıyor al sna sonuç
Engini kıskanıyor birde piss.ayol her şey vücut mu hem önemli olan oyunculuk senin engin altan @Çiğdem- se tolga sarıtaş adriana lima
gerçek bu oyunculuk olarak engin=çiğdem ; tolga=adriana limaEngini kıskanıyor birde piss.
Diriliş hastası olsan tabi durum değişirdi. Anti olmasan objektif baksan.h
gerçek bu oyunculuk olarak engin=çiğdem ; tolga=adriana lima
objektif bakıyorum zaten birkaç yıl önce bir dizisi vardı engin altanın haluk bilginer karşısında dökülüyordu oyunculuğuDiriliş hastası olsan tabi durum değişirdi. Anti olmasan objektif baksan.
Gördük ne kadar harika olduklarını. Birkaç hafta önce 6 alan dizi yarı yarıya çöktü.total d yi ben de sevmem ama haluk reyiz ve AlSel bir harika .ss
diriliş gibi sıfır reyting almaz ama
Engin Hülya Darcanla oynuyor ne konşuyon. Engin zirvesini gördü diziyle kıskanmaya devam et. Diziden önce hiç sevmezdim şimdi çok seviyorum kendisini oyunculuğu zirve yaptmış.objektif bakıyorum zaten birkaç yıl önce bir dizisi vardı engin altanın haluk bilginer karşısında dökülüyordu oyunculuğutolga sarıtaş halit ergençle de emre kınayla da sırıtmaddn oynayabiliyor çatlasın @Çiğdem-
bunlar hep şike işteGördük ne kadar harika olduklarını. Birkaç hafta önce 6 alan dizi yarı yarıya çöktü.
kaç sahnesi admaın hülya darcanla sürekli elinde kııçEngin Hülya Darcanla oynuyor ne konşuyon. Engin zirvesini gördü diziyle kıskanmaya devam et. Diziden önce hiç sevmezdim şimdi çok seviyorum kendisini oyunculuğu zirve yaptmış.
Kıskanç pis.bunlar hep şike işte
kaç sahnesi admaın hülya darcanla sürekli elinde kııçpara ve reyting olarak zirvesini görmüş olabilir engin
ayo ladamda iş olsa özge özpirinççi gibi kadını bırakır mıKıskanç pis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?