19 Ekim 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kırgın çiçekler tebrikler dun geçen haftalardan fakli olarak bol reklama girdi desem yeridir ondan düşme var kanımca , paramparçanin oranlarını artırması gayet normal bence yeni sezonun konusunu anca gecire bildiler izleyicilere

Rayting sisteminden şikayet etmeyin gerek yok sonuçta istesek bir kulp bulur şikayet ederiz

Güneşin kızlarına gelelim başka kanalda perşembe gününde tutsaydi suan oran değişikliği nerdeyse hiç olmazdı

Gamsız hayata gelecek olursak diziyi biraz izledim hikaye basit geldi bana zengin kız ona psikopat lik derecesinde zengin oğlan ve tabiki fakir oğlan başka gün olsa belki bir yerlerden tutuna bilir ama bugün için o dizinin tutması imkansız ve geçen hafta yaşamadım aynı şey kara sevda içinde geçerli diyebilirim ama kara sevdanın avantajı oyuncu kadrosu

kç düşsede gayet iyi gidiyor zaten sürekli yükselecek değil ya. paramparça yavaştan zirveye ilerliyor seyircisi yeni adapte oldu sanırım bakalım yükselmeye devam edecek mi? gk özellikle o ses türkiye de geldikten sonra reyting yarışında daha da gerilerde kalmaya başladı. bu kadar düşüşten sonra yükselmesi zor hatta yüksekten düşen daha bir beter olur. yakında yayından kaldırılmasına sbep olacak reytinglere kadar düşebilir. gamsız hayat ismi gibi gamsızsa biraz daha devam edebiir yoksa haftaya yayından kalkması içten bile değil

Kırgın Çiçekler biraz düşmesine rağmen çok iyi gidiyor, helal olsun. Paramparça da adım adım zirveye yürüyor, gelecek haftalarda en azından bir grupta 1. olabilir. O Ses Türkiye ve Yeşil Deniz de yine iyi gitmiş.

Ekranların en antipatik dizilerinden Güneşin Kızları ise iyice çökmüş. Ki bu sadece dizinin değil, Kanal D'nin de çöküşü. Sadece ikisi için de "iyi oldu" diyebiliyorum.

Gamsız Hayat'ın tek başarısı 3 grupta da 24. sırayı tutturması sanırım. Dizilerin tutup tutmamasının sadece oyunculara bağlı olduğunu düşünmesem de Ceyda Ateş'e inatla neden başrol verildiğini anlayamıyorum, son dönemde tutan tek bir dizisi (ve hatta filmi) bile yok. Önüne gelen her projeye atlamasın ve kendini biraz dinlendirsin, ya da başrol sevdasından vazgeçsin.

Şaka gibi
Güneşin Kızları bu reytingleri hakketmiyor kesinlikle.İnşallah kanal yakında bitirmez.Bölümler harika ama aldığımız reytingler rezalet

ay yolarım seni pis kazulet.ss

Diriliş hastası olsan tabi durum değişirdi. Anti olmasan objektif baksan.
objektif bakıyorum zaten birkaç yıl önce bir dizisi vardı engin altanın haluk bilginer karşısında dökülüyordu oyunculuğu
tolga sarıtaş halit ergençle de emre kınayla da sırıtmadan oynayabiliyor çatlasın @Çiğdem-

Engin Hülya Darcanla oynuyor ne konşuyon. Engin zirvesini gördü diziyle kıskanmaya devam et. Diziden önce hiç sevmezdim şimdi çok seviyorum kendisini oyunculuğu zirve yaptmış.

Gördük ne kadar harika olduklarını. Birkaç hafta önce 6 alan dizi yarı yarıya çöktü.
bunlar hep şike işte

Engin Hülya Darcanla oynuyor ne konşuyon. Engin zirvesini gördü diziyle kıskanmaya devam et. Diziden önce hiç sevmezdim şimdi çok seviyorum kendisini oyunculuğu zirve yaptmış.
kaç sahnesi admaın hülya darcanla sürekli elinde kııç
para ve reyting olarak zirvesini görmüş olabilir engin