19-26 Haziran 2011 Haftanın En Çok Konu Açanları

Yine ilk 3'deyim. 3 gün foruma girememiştim. O yüzden düşüş var.

Başta cevaa, sonra ilk beştekiler olmak üzere listeye giren herkesi tebrik ederim

Benim için kötü bir haftaydı. Cuma'ya kadar sınavlar dolayısıyla fazla giremedim. Cumartesi - Pazar ise siteye ulaşımda sorun yaşadım. Gelecek haftalarda zirve yarışında olacağım

Bu hafta elimden kaçtın Cevaa kaptan...
Tatilden dönüşte site tarihine bir haftada en çok konu açan üye diye adımı yazdıracağım. Artık Ozan admin kaydeder beni site tarihine...

Son düzenleme:
artık herkes iddialı ama geçen haftaya göre düşenler çok osmanaslan yarıya inmiş örneğin

Sağol. Ama TOP15'e girmek benim için çok da önemli bir başarı değil.
Benim isteğim siteye katkı sağlamış olmak ve sevilen bir üye olmak.
Siteye biraz olsun katkı sağlamışsam istersem TOP 100'de bile olmayayım.

senin için başarılı olmaz ama top 15 e giren insan foruma katkıda bulunan top 15 tir benim gözümde

Çok mesaj yazmak çok faydalı olmak manasına gelmez. Ama benim saçma mesajım yok bence hiç... En fazla 4-5 tane bulursun gereksiz mesaj olarak. İnsanız olsun o kadar ama katkı sağlamaya çalışıyorum şahsen. Ama hepimiz katkı sağlıyoruz bence siteye.

sahsen ben seni 4-5 değil birsürü bana gelen saçma mesajların çok bana göre benim de sana göre vardır elbet ve övünmeyide alçakgönülle yapmaya çalışıyorsun

hacı öbür hafta görürsünüz 1 temmuzda bekleyin beni

sahsen ben seni 4-5 değil birsürü bana gelen saçma mesajların çok bana göre benim de sana göre vardır elbet ve övünmeyide alçakgönülle yapmaya çalışıyorsun

Senle tartıştığımız andaki mesajlarımız silindi Ozan admin tarafından... O mesajlar silinmese en az 470 mesajım olurdu.
Bu mesajlar gereksiz olmayan mesajlar.